Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 10 2009, 03:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 10-August 09 Azonosító: 96,792 |
Sziasztok!
Szeretnék viaszvirágot vásárolni, de nem tudom honnan.Tudna valaki tippet adni?Székesfehérváron lakom.Előre is köszi.Ja és még valami!Van egy majomfám-(tudom nem ez az igazi neve:))-kb 1 éve megvan.Még nem virágzott.De mikorra várható a virágzása? |
|
|
|
Aug 28 2009, 03:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 14-August 09 Azonosító: 97,087 |
Sziasztok! Szeretnék viaszvirágot vásárolni, de nem tudom honnan.Tudna valaki tippet adni?Székesfehérváron lakom.Előre is köszi.Ja és még valami!Van egy majomfám-(tudom nem ez az igazi neve:))-kb 1 éve megvan.Még nem virágzott.De mikorra várható a virágzása? Száguldjál ki Zámolyra a Gárdonyi 26 alá, csöngess be a kapu belső felén lévő vezeték nélküli csöngővel, és kapsz egy viaszvirágot ajándékba. Ha esetleg más is megtetszik, megbeszéljük. |
|
|
|
Nov 7 2009, 12:38 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 14-August 09 Azonosító: 97,087 |
Sziasztok! Szeretnék viaszvirágot vásárolni, de nem tudom honnan.Tudna valaki tippet adni?Székesfehérváron lakom.Előre is köszi.Ja és még valami!Van egy majomfám-(tudom nem ez az igazi neve:))-kb 1 éve megvan.Még nem virágzott.De mikorra várható a virágzása? Lehet, hogy mégse szeretnél annyira? November van, és nem jelentkeztél. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:30 AM |