Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
Dec 22 2010, 08:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 1 Csatlakozott: 22-December 10 AzonosĂtĂł: 102,844 |
Sziasztok!
2 hete megkaptam Ă©letem elsĆ orchideĂĄjĂĄt, egy Zygopetaleum orchideĂĄt, 3 gyönyörƱ virĂĄggal, mĂŒa. cserĂ©pben. mivel a lakĂĄs panel Ă©s szĂĄraz, spriccelĆvel pĂĄrĂĄsĂtottam, igaz pĂĄr napig csap vĂzet kapott, de mĂĄr van kĂŒlön ĂĄsvĂĄnyvĂze. elösször leestek a virĂĄgai (elszĂĄradtak), majd a levelei kezdtek sĂĄrgulni Ă©s leesni. a gyökerei a tĆzegben szĂ©p fehĂ©rek Ă©s egĂ©szsĂ©gesnek lĂĄtszanak. Kapott tĂĄpoldatot is, önadagolĂłsat, virĂĄgboltbĂłl. Vajon ki fog mĂ©g hajtani? Nagyon megszerettem Ă©s szeretnĂ©m helyre hozni. Köszönöm gaby |
|
|
|
Jan 4 2011, 08:59 AM
Létrehozva:
|
|
![]() AdminisztrĂĄtor ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 70 Csatlakozott: 15-July 10 AzonosĂtĂł: 102,192 |
Vajon ki fog mĂ©g hajtani? Nagyon megszerettem Ă©s szeretnĂ©m helyre hozni. Köszönöm gaby Szia Gaby! Ha mĂ©g nem kaptĂĄl vĂĄlaszt, akkor ajĂĄnlom neked, hogy tedd fel a kĂ©rdĂ©sed az ĂdenkertĂ©sz-nek, ott valĂłszĂnƱleg hamarabb vĂĄlaszolnak neked SzĂ©p napot neked, PYT -------------------- |
|
|
|
Jan 26 2011, 11:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 57 Csatlakozott: 23-June 09 LakĂłhely: SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄr AzonosĂtĂł: 93,428 |
Gaby! A sajĂĄt tapasztalatomat Ărom le Neked. NĂĄlunk ĂĄllandĂłan 26 fok van. Nyugati ablakban vannak orchideĂĄim, nem szoktam spriccelni, de nĂ©ha letusolom Ćket. A radiĂĄtoron vizet pĂĄrologtatok alatta. A bojlerom tĂșlfolyĂłjĂĄbĂłl lecsöpögĆ vĂzzel locsolom, nĂ©ha orchidea tĂĄpot teszek bele. A locsolĂĄs szabĂĄlyirĂłl annyit tudok, hogy többek között azĂ©rt vannak ĂĄtlĂĄtszĂł cserĂ©pben, mert Ăgy lĂĄtni a gyökerĂ©t Ă©s akkor kell meglocsolni, ha kifehĂ©redik. VĂz hatĂĄsĂĄra bezöldĂŒl. A pangĂł vizet nem szereti. NĂĄlam folyamatosan hoz Ășj hajtĂĄsokat Ă©s virĂĄgokat. Sok sikert! KlĂĄri mama |
|
|
|
May 11 2011, 05:30 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 7 Csatlakozott: 11-May 11 AzonosĂtĂł: 104,845 |
Sziasztok! 2 hete megkaptam Ă©letem elsĆ orchideĂĄjĂĄt, egy Zygopetaleum orchideĂĄt, 3 gyönyörƱ virĂĄggal, mĂŒa. cserĂ©pben. mivel a lakĂĄs panel Ă©s szĂĄraz, spriccelĆvel pĂĄrĂĄsĂtottam, igaz pĂĄr napig csap vĂzet kapott, de mĂĄr van kĂŒlön ĂĄsvĂĄnyvĂze. elösször leestek a virĂĄgai (elszĂĄradtak), majd a levelei kezdtek sĂĄrgulni Ă©s leesni. a gyökerei a tĆzegben szĂ©p fehĂ©rek Ă©s egĂ©szsĂ©gesnek lĂĄtszanak. Kapott tĂĄpoldatot is, önadagolĂłsat, virĂĄgboltbĂłl. Vajon ki fog mĂ©g hajtani? Nagyon megszerettem Ă©s szeretnĂ©m helyre hozni. Köszönöm gaby MĂșltkor talĂĄltam egy kertĂ©szkedĂ©ssel kapcsolatos oldalt, feltettem a kĂ©rdĂ©semet a tudĂĄsbĂĄzisĂĄban, Ă©s 1 napon belĂŒl megjött a szakĂ©rtĆtĆl a vĂĄlasz: http://kerteszkedes.hu/tudasbazis Sok sikert!HĂĄtha neked is bejön! |
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:31 AM |