Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 17 2010, 01:25 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 70 Csatlakozott: 15-July 10 Azonosító: 102,192 |
Üdv mindenkinek!
Ezt egy komolyabb témának szánnám, ahol bárki szabadon leírhatja, megoszthatja véleményét. Tegnap olvastam egy cikket, ami elgondolkoztatott, hogy tulajdonképpen merrefelé is tart a világon úgy istenített zeneipar. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek milyen hatással van ez a mostani zenei irányzat a fiatalokra, és így egyértelműen a saját társadalmunkra. (Akár a Megasztár vagy az X-faktor is szóba jöhet.) Örülnék, ha leírnátok gondolataitokat, hogy lássam, csak nekem vannak-e ilyen pesszimista gondolataim a világ jövőképéről, ha a zenét veszem alapul. Akkor várom a hozzászólásaitokat! -------------------- |
|
|
|
Nov 24 2010, 02:16 AM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 57 Csatlakozott: 23-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár Azonosító: 93,428 |
Akkor várom a hozzászólásaitokat! [/quote] Üdv! Nem vagyok túl jártas a mai zenében, de, ha Lady Gagára gondolok, akkor egyet kell értenem veled. Sajnos manapság az üzlet a fontos és azzal senki sem törődik, hogy a felnövekvő ifjúságra ez milyen hatással van. Nemcsak a zene, hanem az egész média arról szól, hogy hogyan lehet minél több pénz bezsebelni. A Megasztárban és az X-faktorban vannak tehetségek, de én azon a véleményen vagyok, hogy húzni kéne egy korhatárt. A zseni gyerekeknek is elsősorban a tanulás a dolguk, hogy amikor saját lábukra kell állniuk tudják menedzselni saját magukat és ne váljanak a haszonlesők áldozatává. Persze, hogy a szülő büszke a tehetséges gyermekére, de egy kicsit távlatokban kellene gondolkodni. Egy esetleges kudarc hova vezet? Nem gondolom azt, hogy a gondolkodásom generációs problémán alapszik, inkább a tapasztalaton. A pedagógia elvesztette erejét, amióta akkora hangsúlyt kaptak a személyiségi jogok. A szülő-pedagógus kapcsolatnak nem ilyennek kellene lenni, amilyen. Egymásra kellene támaszkodni a gyerekek érdekében. A szülők elfoglaltak, a pedagógusok nem nevelhetnek, csak taníthatnak, az önállóságra nevelés az utcán folyik. A lényeg, hogy kinek milyen mobilja van és még sorolhatnám és ha a szülő nem tudja mindezeket megadni a gyerekének, akkor jön a kirekesztés, kisebbségi érzés és végül menni kell a psychológushoz. Ki a felelős? Mindannyian azok vagyunk. Szülő, pedagógus, média, társadalom. Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de az én fiam volt sorkatona, kibírta és hasznára vált. Rendet, fegyelmet tanult és csak a jó sztorikat meséli. Ez valóban egy érdekes téma. Kicsit elkanyarodtam a zenétől, de jó lenne, ha más is hozzászólna, mert én is kíváncsi lennék a véleményekre és jó kis tapasztalatcsere is lehetne. Klári mama |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:37 AM |