Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jun 3 2008, 05:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,873 |
akit érdekel az oldalam az nézze meg nagyon sok letöltéssel és ingyen!!
www.bonzart.cwi.hu
|
|
|
|
Jul 28 2008, 03:05 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,096 |
Segitség ! Szegény koktélparadicsomjaim, amint megérnek/ megérnének felrepednek, romlani kezdenek. Mi az oka ? Szeretném, ha egyben ehetném öket. Mit tegyek ellene ?
|
|
|
|
Jul 29 2008, 10:03 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,758 |
Helló! Látom, szóbakerült itt az Új-zélandi spenót. Nekem úgy tûnik, hogy nem tett szert nagy népszerûségre és ezt abból gondolom, hogy lehetne kapni a gazda boltban, ha elég népszerûvé vált volna. Régen --gondolom, kísérleti jelleggel-- árusították, de mára már eltûnt az üzletekbõl. Néhány éve vettem ilyen magot és a kerítés mellé ültettem. A gyerekeim körében nem lett népszerû a belõle készült fõzelék, DE(!) dísznövényként nem is rossz! :-) Felkapaszkodott a kerítésre és egész jól mutatott. :-) Végül is, miért ne! Én szoktam nézni a BBC prime -on a Garden Invaders -t és azt vettem észre, hogy az Angolok, a rebarbarát is alkalmazzák pusztán kerti dísznövényként.
|
|
|
|
Oct 31 2008, 09:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,431 |
Kedves Szakértõk!
Ezúton szeretném megtudni, hogy a "bébirépa", hogyan "készül"?
|
|
|
|
Nov 30 2008, 03:20 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,513 |
Üdv mindenkinek... Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi linket sok sok hasznos termékkel, és szolgáltatással. Ha hobby szinten, vagy profi módon kertészkedsz, termelsz akkor is biztos találsz kedvedre valót... www.mezogazdasagibolt.hu
|
|
|
|
Dec 25 2008, 06:07 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,428 |
Ne strapáljátok magatokat a mezõgazdasági boltal , ma megpróbáltam és ezt a válasz kaptam:
Kérjük adja meg e-mail címét, hogy tájékoztathassuk webáruházunk nyitásáról.
Nagy frászt adok meg! Akkor hirdessék boltjukat amikor nyitva lesz!
|
|
|
|
Mar 22 2009, 01:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,736 |
Arra kérnék ötletet, javaslatot, hogy létezik e olyan megbízható termelõ, forgalmazó ahol tavaszi vetõmagokat (borsó, bab, répa stb) lehetne beszerezni. Multiknál nem vásároltam korábban sem. de a Hermesnél pl. igen, de vegyes tapasztalataim vannak a megfelelõ minõségû vetõmagok ügyébem. Van e valakinek megbízható beszerzéso forrása ezügyben.
Köszönettel
róka
|
|
|
|
Apr 30 2009, 12:09 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,843 |
Sziasztok!Új vagyok.:)
A napraforgó magot mikor szokták elvetni?És egyáltalán a földbe szórják közvetlenül?Nagyon kezdõ vagyok,Bocsi!
Arra gondoltam,napraforgó virággal színesítem a kertem,összel pedig leszüretelem a cinkék téli eleségét.:)
|
|
|
|
May 21 2009, 12:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,914 |
Szervusztok! Szeretném megkérdezni tõletek, hogy tudja-e valaki mit lehet tenni ha a fóliában termesztett paprika termésén sötét barnásfekete folt van. Ez a folt a paprikán általában a közepén van és inkább száraz, nincs rothadásra utaló jel. Mivel védekezhetnék ellene? Elõre is köszi ha tudtok segíteni
|
|
|
|
Jul 13 2011, 09:07 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 13-July 11 Azonosító: 105,209 |
Csak hazai zöldséget és gyümölcsöt vásárolok. Fűszerekből is csak a magyart választom, valamint fontosnak tartom, hogy biogazdasából származzon.
|
|
|
|
Jan 19 2012, 12:37 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 6 Csatlakozott: 29-May 09 Lakóhely: Debrecen Azonosító: 25,618 |
Hello! Hallottam, vagy olvastam hogy bizonyos virágos, évelő növényeket érdemes a veteményes ágyba ültetni. Valaki nem tudna konkrét növény párokat leírni? Előre is köszi A neten olyan szövegbeírással kereshetsz,mint a Növénytársítás" én is onnét szereztem .Nekem marad még régről kis füzetes könyvem,amiben még a lombtrágyázás,talajfertőtlenítés. van.Olyan kis okos féle,lehetne újranyomtatni. |
|
|
|
Feb 11 2012, 01:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 6 Csatlakozott: 29-May 09 Lakóhely: Debrecen Azonosító: 25,618 |
Sziasztok!Új vagyok. A napraforgó magot mikor szokták elvetni?És egyáltalán a földbe szórják közvetlenül?Nagyon kezdõ vagyok,Bocsi! Arra gondoltam,napraforgó virággal színesítem a kertem,összel pedig leszüretelem a cinkék téli eleségét. Kedves fórumozók! Azt vettem észre senki sem siet segíteni a feltett kérdésekre. Lehet,hogy nem érdekel senkit? Biztosan már rájött a Kedves kérdező a napraforgó termesztésére.Csak arra ügyeljen a napraforgó minden nedvességet és tápanyagot kivon a földből ,mert ezekre nagyon nagy igényt tart! Nem tudom mekkora a kertje de annyit biztosan nem tud termelni amennyit megesznek a cinkék. Mi nem győzzük venni,telhetetlenek! Üdvözlettel Terézia |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:42 AM |