IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

6 Oldal V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Zöldségek
Péter_936...
hozzászólás Jun 3 2008, 05:39 PM
Létrehozva: #101

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 59,873

akit érdekel az oldalam az nézze meg nagyon sok letöltéssel és ingyen!! www.bonzart.cwi.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
nincs_48350
hozzászólás Jul 28 2008, 03:05 PM
Létrehozva: #102

Newbie
*

Azonosító: 60,096

Segitség ! Szegény koktélparadicsomjaim, amint megérnek/ megérnének felrepednek, romlani kezdenek. Mi az oka ? Szeretném, ha egyben ehetném öket. Mit tegyek ellene ?

+Quote Post
RiMe
hozzászólás Jul 29 2008, 10:03 AM
Létrehozva: #103

Newbie
*

Azonosító: 59,758

Helló! Látom, szóbakerült itt az Új-zélandi spenót. Nekem úgy tûnik, hogy nem tett szert nagy népszerûségre és ezt abból gondolom, hogy lehetne kapni a gazda boltban, ha elég népszerûvé vált volna. Régen --gondolom, kísérleti jelleggel-- árusították, de mára már eltûnt az üzletekbõl. Néhány éve vettem ilyen magot és a kerítés mellé ültettem. A gyerekeim körében nem lett népszerû a belõle készült fõzelék, DE(!) dísznövényként nem is rossz! :-) Felkapaszkodott a kerítésre és egész jól mutatott. :-) Végül is, miért ne! Én szoktam nézni a BBC prime -on a Garden Invaders -t és azt vettem észre, hogy az Angolok, a rebarbarát is alkalmazzák pusztán kerti dísznövényként.

+Quote Post
juca_8644
hozzászólás Oct 31 2008, 09:00 PM
Létrehozva: #104

Newbie
*

Azonosító: 60,431

Kedves Szakértõk! Ezúton szeretném megtudni, hogy a "bébirépa", hogyan "készül"?

+Quote Post
JUVAGRO
hozzászólás Nov 30 2008, 03:20 PM
Létrehozva: #105

Newbie
*

Azonosító: 60,513

Üdv mindenkinek... Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi linket sok sok hasznos termékkel, és szolgáltatással. Ha hobby szinten, vagy profi módon kertészkedsz, termelsz akkor is biztos találsz kedvedre valót... www.mezogazdasagibolt.hu

+Quote Post
Gyxõz...
hozzászólás Dec 25 2008, 06:07 PM
Létrehozva: #106

Newbie
*

Azonosító: 60,428

Ne strapáljátok magatokat a mezõgazdasági boltal , ma megpróbáltam és ezt a válasz kaptam: Kérjük adja meg e-mail címét, hogy tájékoztathassuk webáruházunk nyitásáról. Nagy frászt adok meg! Akkor hirdessék boltjukat amikor nyitva lesz!

+Quote Post
Laci_26202
hozzászólás Mar 22 2009, 01:10 PM
Létrehozva: #107

Newbie
*

Azonosító: 60,736

Arra kérnék ötletet, javaslatot, hogy létezik e olyan megbízható termelõ, forgalmazó ahol tavaszi vetõmagokat (borsó, bab, répa stb) lehetne beszerezni. Multiknál nem vásároltam korábban sem. de a Hermesnél pl. igen, de vegyes tapasztalataim vannak a megfelelõ minõségû vetõmagok ügyébem. Van e valakinek megbízható beszerzéso forrása ezügyben. Köszönettel róka

+Quote Post
Kati_82211
hozzászólás Apr 30 2009, 12:09 PM
Létrehozva: #108

Newbie
*

Azonosító: 60,843

Sziasztok!Új vagyok.:) A napraforgó magot mikor szokták elvetni?És egyáltalán a földbe szórják közvetlenül?Nagyon kezdõ vagyok,Bocsi! Arra gondoltam,napraforgó virággal színesítem a kertem,összel pedig leszüretelem a cinkék téli eleségét.:)

+Quote Post
Éva_57539
hozzászólás May 21 2009, 12:25 PM
Létrehozva: #109

Newbie
*

Azonosító: 60,914

Szervusztok! Szeretném megkérdezni tõletek, hogy tudja-e valaki mit lehet tenni ha a fóliában termesztett paprika termésén sötét barnásfekete folt van. Ez a folt a paprikán általában a közepén van és inkább száraz, nincs rothadásra utaló jel. Mivel védekezhetnék ellene? Elõre is köszi ha tudtok segíteni

+Quote Post
andrea09
hozzászólás Jul 13 2011, 09:07 PM
Létrehozva: #110

Newbie
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 105,209

Csak hazai zöldséget és gyümölcsöt vásárolok. Fűszerekből is csak a magyart választom, valamint fontosnak tartom, hogy biogazdasából származzon.

+Quote Post
terezia
hozzászólás Jan 19 2012, 12:37 PM
Létrehozva: #111

Newbie
*

Csoport: Alompar.hu
Lakóhely: Debrecen
Azonosító: 25,618

IDÉZET(' date='Mar 2 2005, 07:18 PM) *
Hello!
Hallottam, vagy olvastam hogy bizonyos virágos, évelő növényeket érdemes a veteményes ágyba ültetni. Valaki nem tudna konkrét növény párokat leírni? Előre is köszi smile.gif

A neten olyan szövegbeírással kereshetsz,mint a Növénytársítás" én is onnét szereztem .Nekem marad még régről kis füzetes könyvem,amiben még a lombtrágyázás,talajfertőtlenítés. van.Olyan kis okos féle,lehetne újranyomtatni.

+Quote Post
terezia
hozzászólás Feb 11 2012, 01:13 PM
Létrehozva: #112

Newbie
*

Csoport: Alompar.hu
Lakóhely: Debrecen
Azonosító: 25,618

IDÉZET(Kati_82211 @ Apr 30 2009, 01:09 PM) *
Sziasztok!Új vagyok.smile.gif
A napraforgó magot mikor szokták elvetni?És egyáltalán a földbe szórják közvetlenül?Nagyon kezdõ vagyok,Bocsi!
Arra gondoltam,napraforgó virággal színesítem a kertem,összel pedig leszüretelem a cinkék téli eleségét.smile.gif

Kedves fórumozók!

Azt vettem észre senki sem siet segíteni a feltett kérdésekre. Lehet,hogy nem érdekel senkit?
Biztosan már rájött a Kedves kérdező a napraforgó termesztésére.Csak arra ügyeljen a napraforgó minden nedvességet és tápanyagot kivon a földből ,mert ezekre nagyon nagy igényt tart! Nem tudom mekkora a kertje de annyit biztosan nem tud termelni amennyit megesznek a cinkék. Mi nem győzzük venni,telhetetlenek! rolleyes.gif

Üdvözlettel Terézia

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

6 Oldal V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 09:42 AM

Kertészeti cikkek

Virág, zöldség-gyümölcs, kertészeti kellékek

Természetfotók

Kertészeti fórum