Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Apr 20 2006, 06:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădv ! Most olvastam a "csoda"-sztĂviĂĄrĂłl. KĂ©rem, ha valaki tudja, hogy hol lehetne magot/palĂĄntĂĄt venni, tegye közkinccsĂ© ! / sokakat Ă©rdekelne.../
Kösz: bandurkandi
|
|
|
|
| Guest__* |
May 17 2006, 03:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Magdi!
Nagyon szĂ©pen köszönöm a reagĂĄlĂĄsodat,örĂŒlök neki.
Ădv Zsuzsa
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 8 2006, 08:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
GumĂłs kömĂ©ny magra lenne szĂŒksĂ©gem. Tavaly a legközelebbi kertĂ©szboltban vettem, idĂ©n mĂ©g az ĂłriĂĄs kertĂ©szetekben sem leltem rĂĄ. KĂ©rem, ha valakinek van, vagy tudja, hol lehet beszerezni (megrendelĂ©snek örĂŒlnĂ©k) az Ărjon.
Köszönettel:
Ăgnes
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 20 2005, 03:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tanåcsot kérek. Veteményes kertbe fahamut kiszorni hasznos, kåros ill. mikor ez, mikor az?
Kérem a hasznos vélaményeket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 7 2006, 01:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csiråztatåsra lakalmas årpåt és egyéb magokat talålsz minden gyógynövényboltban, herbåruåban, illetve most mår a legtöbb DM és Rossmann boltban is.
|
|
|
|
| Guest__* |
May 16 2006, 03:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
VakondriasztĂł hatĂĄst tulajdonĂtanak az Euphorbia lathyris nevƱ növĂ©nynek, amelynek többfĂ©le magyar elnevezĂ©se is lĂ©tezik: hasindĂtĂł kutyatej, nagy sĂĄrfƱ vagy kerti sĂĄrfƱ. AngolszĂĄsz elnevezĂ©se a "Mole plant" (vakondnövĂ©ny), illetve "Petroleum plant" (petrĂłleumnövĂ©ny).
BĆvebb leĂrĂĄs a humĂĄnus vĂ©dekezĂ©sre az alĂĄbbi cikkben olvashatĂł:
http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=12
|
|
|
|
| Guest__* |
May 17 2005, 07:22 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Kinga! ZöldsĂ©gpalĂĄntĂĄt piacokon keress. ĂltalĂĄban ott ĂĄruljĂĄk.80-100Ft.KB
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 3 2006, 09:04 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădvözlöm!
Nekem is szĂvĂŒgyem volt medvehagyma beszerzĂ©se, Ă©s a hĂ©t vĂ©gĂ©n sikerĂŒlt is. GödöllĆn, a Sieberz-nĂ©l talĂĄltam, Ă©s van articsĂłkĂĄjuk is.
Ădv Emmi
|
|
|
|
| Guest__* |
May 17 2005, 03:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Tud-e nekem abban valaki segĂteni, hogy ahovĂĄ most ĂșjhagymĂĄt ĂŒltettem, oda a "hagymaszĂŒret" utĂĄn mit lehet vagy ajĂĄnlott ĂŒltetni ahhoz, hogy mĂ©g most a nyĂĄron legyen termĂ©s?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 11 2005, 04:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădvözlök mindenkit,
földimogyorĂłt szeretnĂ©nk termeszteni, szeretnĂ©m megkĂ©rdezni, tudja-e valaki, hol lehet ĂŒltetnivalĂł mogyorĂłt szerezi?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2006, 09:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Magdi!
KĂ©rnĂ©k majd mindenrĆl ĂĄrlistĂĄt, ha lesz!
Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2006, 07:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok
TudnĂĄtok e abban segĂteni, hogy hol tudnĂ©k sokfĂ©le gyĂłgy Ă©s fƱszernövĂ©ny vetĆmagokat vĂĄsĂĄrolni ?
ElĆre is köszönöm
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 12:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok
NagytĆvisƱ rebarbara magot keresek,esetleg goliĂĄtot.Tudna valaki fellelĆhelyet
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 22 2005, 02:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Gyuri
A www.tulipanvilag.hu virĂĄghagyma web-shop-ban többfĂ©le virĂĄghagyma közĂŒl lehet fĂ©nykĂ©p alapjĂĄnvĂĄlogatni, sĂĄfrĂĄnybĂłl is több faj ill. fajta talĂĄlhatĂł!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2005, 07:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Szilvi vagyok ismét.
Ăn kĂ©rtem segĂtsĂ©get a zĂĄrĂłvizsgĂĄmhoz, de az e-mail
cĂmemet lefelejtettem.
Ăme: grapefruit@freestart.hu
Köszi!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 27 2006, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsuzsi, remĂ©lem mĂĄr megkaptad a termĂ©klistĂĄt, ha nem hĂvj fel, elkĂŒldöm levĂ©lben. 06-30-2372-022, 06-30-2484-617
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 20 2006, 02:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Zsuzsa!
RemĂ©lem talĂĄlsz rajta neked tettszĆ termĂ©ket.
EgyĂ©bkĂ©nt azĂłta mĂĄr megvan a teljes kiszerelĂ©s, lesznek mĂ©g astevia termĂ©keken kĂvĂŒl glutĂ©n-Ă©s tartĂłsĂtĂłszermentes fƱszerek, Ă©telĂzesĂtĆk, gyĂŒmiteĂĄk, IGAZI szörpök stb.
VĂĄrom mĂĄs Ă©rdeklĆdĆt e-mail jeit is. tmlina@freemail.hu
06-30-2484-617, 06-30-2372-022
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2005, 07:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Teljes ifjonc vagyok, mĂ©g soha nem Ărtam fĂłrumba, a nagy gondom pedig, hogy dĂsztököt szĂĄrĂtanĂ©k, de hogyan. TĂ©lre szeretnĂ©m.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 21 2005, 06:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok.
SegĂtsetek ha tudtok. SĂĄfrĂĄny hagymĂĄt vagy magot szeretnĂ©k beszerezni, de eddig nem sikerĂŒlt. SzakĂŒzletekben sem tudtak Ă©rdemi tĂĄjĂ©koztatĂĄst adni.
ElĆre is köszönöm.
Ădv.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 7 2006, 10:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ăvek Ăłta magam termesztette sĂĄrgarĂ©pa magot vetek, sikeres termĂ©nybetakarĂtĂĄssal. IdĂ©n megtrĂ©fĂĄlt a termĂ©szet. Minden sĂĄrgarĂ©pĂĄm fehĂ©r karĂłgyökerƱ "valami" lett ami mĂĄskor elvĂ©tve fordult elĆ egy egy a sorban, Ă©s egyelĂ©skor kidobtuk.
Ki tudja miért történt ez? Vårom vålaszokat, tanåcsokat. ( Edit)
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:43 AM |