IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

6 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zöldségek
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 20 2006, 06:07 PM
Létrehozva: #41

Guests

Üdv ! Most olvastam a "csoda"-sztĂ­viĂĄrĂłl. KĂ©rem, ha valaki tudja, hogy hol lehetne magot/palĂĄntĂĄt venni, tegye közkinccsĂ© ! / sokakat Ă©rdekelne.../ Kösz: bandurkandi
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 17 2006, 03:32 PM
Létrehozva: #42

Guests

Kedves Magdi! Nagyon szĂ©pen köszönöm a reagĂĄlĂĄsodat,örĂŒlök neki. Üdv Zsuzsa

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 8 2006, 08:11 AM
Létrehozva: #43

Guests

Sziasztok! GumĂłs kömĂ©ny magra lenne szĂŒksĂ©gem. Tavaly a legközelebbi kertĂ©szboltban vettem, idĂ©n mĂ©g az ĂłriĂĄs kertĂ©szetekben sem leltem rĂĄ. KĂ©rem, ha valakinek van, vagy tudja, hol lehet beszerezni (megrendelĂ©snek örĂŒlnĂ©k) az Ă­rjon. Köszönettel: Ágnes

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 20 2005, 03:19 PM
Létrehozva: #44

Guests

Tanåcsot kérek. Veteményes kertbe fahamut kiszorni hasznos, kåros ill. mikor ez, mikor az? Kérem a hasznos vélaményeket.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 7 2006, 01:08 PM
Létrehozva: #45

Guests

Csiråztatåsra lakalmas årpåt és egyéb magokat talålsz minden gyógynövényboltban, herbåruåban, illetve most mår a legtöbb DM és Rossmann boltban is.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 16 2006, 03:15 PM
Létrehozva: #46

Guests

VakondriasztĂł hatĂĄst tulajdonĂ­tanak az Euphorbia lathyris nevƱ növĂ©nynek, amelynek többfĂ©le magyar elnevezĂ©se is lĂ©tezik: hasindĂ­tĂł kutyatej, nagy sĂĄrfƱ vagy kerti sĂĄrfƱ. AngolszĂĄsz elnevezĂ©se a "Mole plant" (vakondnövĂ©ny), illetve "Petroleum plant" (petrĂłleumnövĂ©ny). BƑvebb leĂ­rĂĄs a humĂĄnus vĂ©dekezĂ©sre az alĂĄbbi cikkben olvashatĂł: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=12

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 17 2005, 07:22 PM
Létrehozva: #47

Guests

Szia Kinga! Zöldségpalåntåt piacokon keress. Általåban ott åruljåk.80-100Ft.KB

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 3 2006, 09:04 AM
Létrehozva: #48

Guests

Üdvözlöm! Nekem is szĂ­vĂŒgyem volt medvehagyma beszerzĂ©se, Ă©s a hĂ©t vĂ©gĂ©n sikerĂŒlt is. GödöllƑn, a Sieberz-nĂ©l talĂĄltam, Ă©s van articsĂłkĂĄjuk is. Üdv Emmi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 17 2005, 03:35 PM
Létrehozva: #49

Guests

Sziasztok! Tud-e nekem abban valaki segĂ­teni, hogy ahovĂĄ most ĂșjhagymĂĄt ĂŒltettem, oda a "hagymaszĂŒret" utĂĄn mit lehet vagy ajĂĄnlott ĂŒltetni ahhoz, hogy mĂ©g most a nyĂĄron legyen termĂ©s?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 11 2005, 04:30 PM
Létrehozva: #50

Guests

Üdvözlök mindenkit, földimogyorĂłt szeretnĂ©nk termeszteni, szeretnĂ©m megkĂ©rdezni, tudja-e valaki, hol lehet ĂŒltetnivalĂł mogyorĂłt szerezi?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 21 2006, 09:54 AM
Létrehozva: #51

Guests

Kedves Magdi! KĂ©rnĂ©k majd mindenrƑl ĂĄrlistĂĄt, ha lesz! Köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 27 2006, 07:56 PM
Létrehozva: #52

Guests

Sziasztok TudnĂĄtok e abban segĂ­teni, hogy hol tudnĂ©k sokfĂ©le gyĂłgy Ă©s fƱszernövĂ©ny vetƑmagokat vĂĄsĂĄrolni ? ElƑre is köszönöm

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 23 2005, 12:30 PM
Létrehozva: #53

Guests

Sziasztok NagytƑvisƱ rebarbara magot keresek,esetleg goliĂĄtot.Tudna valaki fellelƑhelyet

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 22 2005, 02:06 PM
Létrehozva: #54

Guests

Kedves Gyuri A www.tulipanvilag.hu virĂĄghagyma web-shop-ban többfĂ©le virĂĄghagyma közĂŒl lehet fĂ©nykĂ©p alapjĂĄnvĂĄlogatni, sĂĄfrĂĄnybĂłl is több faj ill. fajta talĂĄlhatĂł!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 15 2005, 07:19 PM
Létrehozva: #55

Guests

Sziasztok! Szilvi vagyok ismĂ©t. Én kĂ©rtem segĂ­tsĂ©get a zĂĄrĂłvizsgĂĄmhoz, de az e-mail cĂ­memet lefelejtettem. Íme: grapefruit@freestart.hu Köszi!!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 27 2006, 02:21 PM
Létrehozva: #56

Guests

Zsuzsi, remĂ©lem mĂĄr megkaptad a termĂ©klistĂĄt, ha nem hĂ­vj fel, elkĂŒldöm levĂ©lben. 06-30-2372-022, 06-30-2484-617

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 20 2006, 02:20 PM
Létrehozva: #57

Guests

Kedves Zsuzsa! RemĂ©lem talĂĄlsz rajta neked tettszƑ termĂ©ket. EgyĂ©bkĂ©nt azĂłta mĂĄr megvan a teljes kiszerelĂ©s, lesznek mĂ©g astevia termĂ©keken kĂ­vĂŒl glutĂ©n-Ă©s tartĂłsĂ­tĂłszermentes fƱszerek, Ă©telĂ­zesĂ­tƑk, gyĂŒmiteĂĄk, IGAZI szörpök stb. VĂĄrom mĂĄs Ă©rdeklƑdƑt e-mail jeit is. tmlina@freemail.hu 06-30-2484-617, 06-30-2372-022

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 22 2005, 07:18 PM
Létrehozva: #58

Guests

Sziasztok! Teljes ifjonc vagyok, még soha nem írtam fórumba, a nagy gondom pedig, hogy dísztököt szårítanék, de hogyan. Télre szeretném.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 21 2005, 06:43 PM
Létrehozva: #59

Guests

Sziasztok. SegĂ­tsetek ha tudtok. SĂĄfrĂĄny hagymĂĄt vagy magot szeretnĂ©k beszerezni, de eddig nem sikerĂŒlt. SzakĂŒzletekben sem tudtak Ă©rdemi tĂĄjĂ©koztatĂĄst adni. ElƑre is köszönöm. Üdv.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 7 2006, 10:07 AM
Létrehozva: #60

Guests

Évek Ăłta magam termesztette sĂĄrgarĂ©pa magot vetek, sikeres termĂ©nybetakarĂ­tĂĄssal. IdĂ©n megtrĂ©fĂĄlt a termĂ©szet. Minden sĂĄrgarĂ©pĂĄm fehĂ©r karĂłgyökerƱ "valami" lett ami mĂĄskor elvĂ©tve fordult elƑ egy egy a sorban, Ă©s egyelĂ©skor kidobtuk. Ki tudja miĂ©rt törtĂ©nt ez? VĂĄrom vĂĄlaszokat, tanĂĄcsokat. ( Edit)

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

6 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (8 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 09:43 AM

Kertészeti cikkek

VirĂĄg, zöldsĂ©g-gyĂŒmölcs, kertĂ©szeti kellĂ©kek

Természetfotók

Kertészeti fórum