IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

6 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zöldségek
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 26 2006, 02:38 PM
Létrehozva: #1

Guests

FöldimogyorĂł kaphatĂł a Sieberz kertĂ©szetnĂ©l - 1 tƑ 1500 Ft; azt Ă­rjĂĄk mellĂ©, hogy fiatal, kis növĂ©nyt kĂŒldenek.
Go to the top of the page

+Quote Post
Neyci
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 8 2006, 08:48 AM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0
AzonosĂ­tĂł: 59,370

Steviások! Szinte lavinát indítottunk el a növényrõl szóló cikkünkel (http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=928). Kiváncsiak vagyunk az elsõ tapasztalatokra - gondolom azóta már sokan kiprobáltátok.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 4 2006, 08:27 PM
Létrehozva: #3

Guests

Csíråztató tårsaim figyelem! Szeretnék årpåt csíråztatni,de sehol nem tudok våsårolni.Segítsetek,adjatok tanåcsot!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 28 2006, 02:51 PM
Létrehozva: #4

Guests

Szia Magdi! Igen, megkaptam, de majd a teljes kiszerelĂ©srƑl, Ășj termĂ©kekrƑl is kĂŒldjĂ©l majd.Most sem ment ĂĄt a priviben irott levelem Neked.Egy barĂĄtom hozott most nekem kĂŒldföldön, egy boltban vĂĄsĂĄrolt kĂŒlönfĂ©le stevia termĂ©keket.Ha majd elfogynak, akkor fogok HozzĂĄd fordulni.Majd ird meg nekem, hogy a Te forrĂĄsod honnan van! Köszi, Zsuzsi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 2 2005, 06:18 PM
Létrehozva: #5

Guests

Hello! Hallottam, vagy olvastam hogy bizonyos virĂĄgos, Ă©velƑ növĂ©nyeket Ă©rdemes a vetemĂ©nyes ĂĄgyba ĂŒltetni. Valaki nem tudna konkrĂ©t növĂ©ny pĂĄrokat leĂ­rni? ElƑre is köszi :)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 27 2005, 12:16 AM
Létrehozva: #6

Guests

Kedves kertĂ©szek! Ki tudja hol lehet kapni cikĂłria magot? KecskemĂ©ten, PĂ©csen nĂ©ztem sok helyen, de nem igazĂĄn ismerik! FƑleg a fehĂ©r fajtĂĄja Ă©rdekelne, szeretnĂ©m kiprĂłbĂĄlni, de nem tudok egyszerƱen maghoz hozzĂĄjutni! Ha valakitudja hol lehet cikĂłriamagot beszerezni legyen szĂ­ves Ă­rja meg a sozopityu@freemail.hu cĂ­mre! Köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 10 2006, 09:11 AM
Létrehozva: #7

Guests

KEDVES MINDENKI!!! Tudna valaki orvossĂĄgot a problĂ©mĂĄmra. ElnĂ©zĂ©st kĂ©rek, de nekem olyan problĂ©mĂĄm van hogy elvetem a magokat, de nem mindig sikerĂŒl nekik kikelni, mert valami eltĂŒnteti a földbe. A föld tele van felszĂ­n alatt ĂŒreges jĂĄratokkal, ami valahol feljön a felszĂ­nre. Én gondoltam, hogy földikutya, vagy bĂ©ka. Persze a bĂ©kĂĄkkal talĂĄlkozom, de a mĂĄsikat csak mondta valaki. Mit tudok ellene tenni. Ha valamelyik magnak sokerĂŒl kikelni, mert van ilyen, akkor növĂ©ny ĂĄllapotĂĄban lĂłg a semmibe nĂ©melyiknek a gyökere. Lehet hogy nem tud segĂ­teni tanĂĄccsal, de akkor legyen szĂ­ves ajĂĄnlani hogy hova fordulhatok ezzel a problĂ©mĂĄmmal. Én igazĂĄbĂłl ĂĄllattbarĂĄt vagyok, de ezekre a valamikre nagyon haragszom, szĂ­vesen tennĂ©k ellene ha tudnĂĄm, hogy mit. Nagyon sok munkĂĄmat teszik tönkre. VĂĄrom emailbe vĂĄlaszĂĄt tisztelettel? SohajdĂĄnĂ© Marika sohajdane@t-online.hu Bocsi több helyen prĂłbĂĄlkozom.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 1 2006, 10:31 AM
Létrehozva: #8

Guests

MĂĄtyĂĄsnak ĂŒzeme, hogy a TermĂ©szetgyĂłgyĂĄsz ĂșjsĂĄgban hĂ­rdet Makkai Anna, hogy gyĂłgynövĂ©ny magokat kĂŒld utĂĄnvĂ©ttel. Én mĂĄr rendeltem tƑle. Üdvözlettel Edit

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 16 2006, 09:53 PM
Létrehozva: #9

Guests

Kedves Fazekas Zsuzsa! Hamarosan / 1-2 hĂ©t/ tudok neked segĂ­teni. SokfĂ©le stevia termĂ©k lesz /por, ƑrleĂ©ny, mag, levĂ©l, palĂĄnta, mag/ CĂ­mem:tmlina@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 1 2005, 09:18 PM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok Imi vagyok! ÉvvĂ©gi vizsgĂĄmhoz kell egy olyan hĂĄzi dolgozatot beadnom, amelynek a tĂ©mĂĄja: Tervezni kell egy olyan kertet melyben januĂĄrtĂłl decemberig talĂĄlhatĂł zöld növĂ©ny. Lehet tervezni bele dĂ­sznövĂ©nyt zöldsĂ©get, gyĂŒmölcsöt stb. A lĂ©nyeg, hogy minden hĂłnapban legyen zöld növĂ©nyĂŒnk. Ha valakinek felkeltettem az Ă©rdeklƑdĂ©sĂ©t, Ă©s talĂĄn kĂ©szĂ­tene egy ilyen kert tervet,az kĂŒldje mĂĄr el nekem a kosir@freemail.hu-ra. ElƑre is köszönöm.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 15 2006, 10:36 AM
Létrehozva: #11

Guests

Kedves Zsuzsi! Minden levĂ©l ĂĄtjön, csak a tiĂ©d nem, sajnos Ă©n sem Ă©rtem. HĂ­vj fel, ha kĂ©rdĂ©sed van: 026-30-2372-022 ValĂłban, Ă©n nem vagyok cukorbeteg, csak szeretem az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłdot. AsteviĂĄba pedig beleszerettem, ezĂ©rt foglalkozom a termĂ©keivel. TermĂ©szetesen hasznĂĄlom is Ƒket. Üdv: Magdi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 30 2005, 08:39 PM
Létrehozva: #12

Guests

Szeretnék a veteményeskertembe melegågyat készíteni, kérek tanåcsot hogyan kezdjek hozzå.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 2 2006, 04:32 PM
Létrehozva: #13

Guests

Nagyobb bevĂĄsĂĄrlĂłközpontokban kimĂ©rve lehet kapni nem pörkölt (mi mikulĂĄsos mogyorĂłnak hĂ­vjuk) földimogyorĂłt. Úgy tudom,azt simĂĄn el lehet vetni. A kertĂ©szbolt Ă©s kĂ©sz palĂĄnta szerintem sokkal bonyolultabb.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 21 2006, 10:32 AM
Létrehozva: #14

Guests

Kedves Magdi! Az e-mail-re irt ĂŒzenetem kĂ©tszer visszajött. nem tudom mi a gond? Szia Zsuzsa

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 15 2005, 07:13 PM
Létrehozva: #15

Guests

Üdvözlet!! Szilvi vagyok Ă©s az ELTE ĂłvodapedagĂłgusi szak hallgatĂłja. NemsokĂĄra zĂĄrĂłvizsgĂĄznom kell, ahol termĂ©szetismereti foglalkozĂĄst tartok az ĂłvodĂĄs gyerekeknek. TĂ©ma: csĂ­rĂĄztatĂĄs, hajtatĂĄs. BĂĄrkinek bĂĄrmilyen ötlete, javaslata van nagyon szĂ­vesen vennĂ©m, sƑt örĂŒlnĂ©k neki. pl. milyen növĂ©nyt Ă©rdemes csĂ­rĂĄztatni / viszonylag hamar kezd csĂ­rĂĄzni/, vagy melyek a leglĂĄtvĂĄnyosabbak...stb. SegĂ­tsĂ©geteket nagyon köszönöm! Most minden tipp jĂłl jön!! Üdvözlettel: Szilvi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 14 2006, 09:32 AM
Létrehozva: #16

Guests

Kedves Magdi! Cukorbeteg vagyok Ă©s nagyon szeretnĂ©k majd hajtĂĄst kĂ©rni TƑled a SteviĂĄbĂłl, ha sikerĂŒl neked termeszteni. Köszönettel Zsuzsa

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 29 2006, 01:34 PM
Létrehozva: #17

Guests

Kedves Zsuzsi! Mindenki levelĂ©t megkapjuk, nem tudom a tiĂ©det miĂ©rt nem. Fogok kĂŒldeni mĂĄs tĂĄjĂ©koztatĂłt is. A termĂ©kek /levĂ©l/ ParaguaygĂłl szĂĄrmaznak, /ƑrlemĂ©ny, por, cseppek stb./, ezekbƑl a levelekbƑl kĂ©szĂŒlnek, az UniĂłn keresztĂŒl Ă©rkeznek hozzĂĄnk Ă©s nagyon jĂł minƑsĂ©gƱ termĂ©kek. Üdv.: Magdi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 8 2005, 03:23 PM
Létrehozva: #18

Guests

Én vettem valami magot, amin az ĂĄllt hogy cikĂłriasalĂĄta. Ă©s egy lilĂĄs kĂĄposztĂĄnak lĂĄtszĂł valami volt a kĂ©pen. Namost Ășgy nĂ©z ki nagy hĂșsos levelei vannak Ă©s nagyon keserƱ. akkor Ă©n mit vettem? nĂ©melyiknek lilĂĄs a szĂĄra, mĂĄsikoknak zöldes. Köszi:IldikĂł

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 3 2006, 10:45 AM
Létrehozva: #19

Guests

Sziasztok köszi nektek a segítséget ! Matyi

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 26 2006, 12:12 PM
Létrehozva: #20

Guests

Kedves BĂĄlint Gazda, egy korĂĄbbi NƑk lapjĂĄban olvastam a csicsĂłkĂĄrĂłl Ă©s annak mĂ©lyhƱtĂ©sĂ©rƑlszĂłlĂł cikkĂ©t. A mĂłdjĂĄra azonban nem emlĂ©kszem.Kell-e elƑtte a gumĂłkat esetleg szeletelni,elƑre fƑzni vagy olajban sĂŒtni? Hol lehet sima csicsĂłkagumĂłhoz hozzĂĄjutni? KĂŒszĂŒnettel: Gabriella

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post
« Előző, rĂ©gebbi tĂ©ma · ZöldsĂ©gek · Következő, Ășjabb tĂ©ma »

6 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (2 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 11th February 2012 - 04:17 AM

Kertészeti cikkek

VirĂĄg, zöldsĂ©g-gyĂŒmölcs, kertĂ©szeti kellĂ©kek

Természetfotók

Kertészeti fórum