Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jan 26 2006, 02:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
FöldimogyorĂł kaphatĂł a Sieberz kertĂ©szetnĂ©l - 1 tĆ 1500 Ft; azt ĂrjĂĄk mellĂ©, hogy fiatal, kis növĂ©nyt kĂŒldenek.
|
|
|
|
Sep 8 2006, 08:48 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 59,370 |
Steviások!
Szinte lavinát indítottunk el a növényrõl szóló cikkünkel (http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=928). Kiváncsiak vagyunk az elsõ tapasztalatokra - gondolom azóta már sokan kiprobáltátok.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 4 2006, 08:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
CsĂrĂĄztatĂł tĂĄrsaim figyelem!
SzeretnĂ©k ĂĄrpĂĄt csĂrĂĄztatni,de sehol nem tudok vĂĄsĂĄrolni.SegĂtsetek,adjatok tanĂĄcsot!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 28 2006, 02:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Magdi! Igen, megkaptam, de majd a teljes kiszerelĂ©srĆl, Ășj termĂ©kekrĆl is kĂŒldjĂ©l majd.Most sem ment ĂĄt a priviben irott levelem Neked.Egy barĂĄtom hozott most nekem kĂŒldföldön, egy boltban vĂĄsĂĄrolt kĂŒlönfĂ©le stevia termĂ©keket.Ha majd elfogynak, akkor fogok HozzĂĄd fordulni.Majd ird meg nekem, hogy a Te forrĂĄsod honnan van!
Köszi, Zsuzsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 2 2005, 06:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello!
Hallottam, vagy olvastam hogy bizonyos virĂĄgos, Ă©velĆ növĂ©nyeket Ă©rdemes a vetemĂ©nyes ĂĄgyba ĂŒltetni. Valaki nem tudna konkrĂ©t növĂ©ny pĂĄrokat leĂrni? ElĆre is köszi :)
|
|
|
|
| Guest__* |
May 27 2005, 12:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves kertészek!
Ki tudja hol lehet kapni cikória magot? Kecskeméten, Pécsen néztem sok helyen, de nem igazån ismerik!
FĆleg a fehĂ©r fajtĂĄja Ă©rdekelne, szeretnĂ©m kiprĂłbĂĄlni, de nem tudok egyszerƱen maghoz hozzĂĄjutni!
Ha valakitudja hol lehet cikĂłriamagot beszerezni legyen szĂves Ărja meg a
sozopityu@freemail.hu cĂmre!
Köszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 10 2006, 09:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
KEDVES MINDENKI!!!
Tudna valaki orvossågot a problémåmra.
ElnĂ©zĂ©st kĂ©rek, de nekem olyan problĂ©mĂĄm van hogy elvetem a magokat, de nem mindig sikerĂŒl nekik kikelni, mert valami eltĂŒnteti a földbe.
A föld tele van felszĂn alatt ĂŒreges jĂĄratokkal, ami valahol feljön a felszĂnre.
Ăn gondoltam, hogy földikutya, vagy bĂ©ka. Persze a bĂ©kĂĄkkal talĂĄlkozom, de a mĂĄsikat csak mondta valaki. Mit tudok ellene tenni. Ha valamelyik magnak sokerĂŒl kikelni, mert van ilyen, akkor növĂ©ny ĂĄllapotĂĄban lĂłg a semmibe nĂ©melyiknek a gyökere.
Lehet hogy nem tud segĂteni tanĂĄccsal, de akkor legyen szĂves ajĂĄnlani hogy hova fordulhatok ezzel a problĂ©mĂĄmmal.
Ăn igazĂĄbĂłl ĂĄllattbarĂĄt vagyok, de ezekre a valamikre nagyon haragszom, szĂvesen tennĂ©k ellene ha tudnĂĄm, hogy mit. Nagyon sok munkĂĄmat teszik tönkre.
Vårom emailbe vålaszåt tisztelettel? Sohajdåné Marika
sohajdane@t-online.hu
Bocsi több helyen próbålkozom.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 1 2006, 10:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
MĂĄtyĂĄsnak ĂŒzeme, hogy a TermĂ©szetgyĂłgyĂĄsz ĂșjsĂĄgban hĂrdet Makkai Anna, hogy gyĂłgynövĂ©ny magokat kĂŒld utĂĄnvĂ©ttel. Ăn mĂĄr rendeltem tĆle. Ădvözlettel Edit
|
|
|
|
| Guest__* |
May 16 2006, 09:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Fazekas Zsuzsa!
Hamarosan / 1-2 hĂ©t/ tudok neked segĂteni.
SokfĂ©le stevia termĂ©k lesz /por, ĆrleĂ©ny, mag, levĂ©l, palĂĄnta, mag/
CĂmem:tmlina@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 1 2005, 09:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok Imi vagyok!
ĂvvĂ©gi vizsgĂĄmhoz kell egy olyan hĂĄzi dolgozatot beadnom, amelynek a tĂ©mĂĄja:
Tervezni kell egy olyan kertet melyben januĂĄrtĂłl decemberig talĂĄlhatĂł zöld növĂ©ny. Lehet tervezni bele dĂsznövĂ©nyt zöldsĂ©get, gyĂŒmölcsöt stb. A lĂ©nyeg, hogy minden hĂłnapban legyen zöld növĂ©nyĂŒnk. Ha valakinek felkeltettem az Ă©rdeklĆdĂ©sĂ©t, Ă©s talĂĄn kĂ©szĂtene egy ilyen kert tervet,az kĂŒldje mĂĄr el nekem a kosir@freemail.hu-ra. ElĆre is köszönöm.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 15 2006, 10:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Zsuzsi!
Minden levél åtjön, csak a tiéd nem, sajnos én sem értem.
HĂvj fel, ha kĂ©rdĂ©sed van: 026-30-2372-022
Valóban, én nem vagyok cukorbeteg, csak szeretem az egészséges életmódot.
AsteviĂĄba pedig beleszerettem, ezĂ©rt foglalkozom a termĂ©keivel. TermĂ©szetesen hasznĂĄlom is Ćket.
Ădv: Magdi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 30 2005, 08:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SzeretnĂ©k a vetemĂ©nyeskertembe melegĂĄgyat kĂ©szĂteni, kĂ©rek tanĂĄcsot hogyan kezdjek hozzĂĄ.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2006, 04:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyobb bevĂĄsĂĄrlĂłközpontokban kimĂ©rve lehet kapni nem pörkölt (mi mikulĂĄsos mogyorĂłnak hĂvjuk) földimogyorĂłt. Ăgy tudom,azt simĂĄn el lehet vetni.
A kertészbolt és kész palånta szerintem sokkal bonyolultabb.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2006, 10:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Magdi!
Az e-mail-re irt ĂŒzenetem kĂ©tszer visszajött. nem tudom mi a gond?
Szia Zsuzsa
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2005, 07:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădvözlet!!
Szilvi vagyok és az ELTE óvodapedagógusi szak hallgatója.
Nemsokåra zåróvizsgåznom kell, ahol természetismereti foglalkozåst
tartok az ĂłvodĂĄs gyerekeknek.
TĂ©ma: csĂrĂĄztatĂĄs, hajtatĂĄs.
BĂĄrkinek bĂĄrmilyen ötlete, javaslata van nagyon szĂvesen vennĂ©m,
sĆt örĂŒlnĂ©k neki.
pl. milyen növĂ©nyt Ă©rdemes csĂrĂĄztatni / viszonylag hamar kezd csĂrĂĄzni/,
vagy melyek a leglĂĄtvĂĄnyosabbak...stb.
SegĂtsĂ©geteket nagyon köszönöm! Most minden tipp jĂłl jön!!
Ădvözlettel: Szilvi
|
|
|
|
| Guest__* |
May 14 2006, 09:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Magdi!
Cukorbeteg vagyok Ă©s nagyon szeretnĂ©k majd hajtĂĄst kĂ©rni TĆled a SteviĂĄbĂłl, ha sikerĂŒl neked termeszteni.
Köszönettel Zsuzsa
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 29 2006, 01:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Zsuzsi!
Mindenki levelét megkapjuk, nem tudom a tiédet miért nem.
Fogok kĂŒldeni mĂĄs tĂĄjĂ©koztatĂłt is.
A termĂ©kek /levĂ©l/ ParaguaygĂłl szĂĄrmaznak, /ĆrlemĂ©ny, por, cseppek stb./, ezekbĆl a levelekbĆl kĂ©szĂŒlnek, az UniĂłn keresztĂŒl Ă©rkeznek hozzĂĄnk Ă©s nagyon jĂł minĆsĂ©gƱ termĂ©kek.
Ădv.: Magdi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 8 2005, 03:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ăn vettem valami magot, amin az ĂĄllt hogy cikĂłriasalĂĄta. Ă©s egy lilĂĄs kĂĄposztĂĄnak lĂĄtszĂł valami volt a kĂ©pen. Namost Ășgy nĂ©z ki nagy hĂșsos levelei vannak Ă©s nagyon keserƱ. akkor Ă©n mit vettem?
némelyiknek lilås a szåra, måsikoknak zöldes.
Köszi:Ildikó
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 3 2006, 10:45 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok köszi nektek a segĂtsĂ©get !
Matyi
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2006, 12:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves BĂĄlint Gazda,
egy korĂĄbbi NĆk lapjĂĄban olvastam a csicsĂłkĂĄrĂłl Ă©s annak mĂ©lyhƱtĂ©sĂ©rĆlszĂłlĂł cikkĂ©t.
A mĂłdjĂĄra azonban nem emlĂ©kszem.Kell-e elĆtte a gumĂłkat esetleg szeletelni,elĆre
fĆzni vagy olajban sĂŒtni? Hol lehet sima csicsĂłkagumĂłhoz hozzĂĄjutni?
KĂŒszĂŒnettel: Gabriella
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 11th February 2012 - 04:17 AM |