No SSO cookie

Hogy kerül az alma az asztalra?

Bár hazánkban is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, kevesen tudják, hogy milyen utat jár be a gyümölcs, a magtól a kerten át az asztalunkig.Részletek »

Sárgadinnyét saját kertből

Kevesen próbálkoznak a házikertben sárgadinnye termesztésével, pedig egy kis odafigyeléssel mi magunk is nevelhetünk ezekből a mézédes csodákból. Lássuk a sárgadinnye termesztésének fogásait!Részletek »

Hogyan válasszuk ki a legédesebb dinnyét?

Bemutatunk 8 egyszerű trükköt, ami segítségedre lehet, hogy kiválaszd a legédesebb dinnyét a dinnyehalomból.Részletek »

Magyar földbe magyar kivit? Igen, termesszünk kivit!

Déligyümölcs, Új-Zélandon őshonos, és importálni kell – nagyjából ennyit tud az átlagember a kivi pedigréjéről. Kínából ered, jó a téltűrése, és a mérsékelt égövön is megél – írják a jobb szakkönyvek. Kis igényű, kiváló adottságú növény, ami Magyarországon is haszonnal termeszthető – mondja Varga János, aki nemcsak gyakorolja, hanem lelkesen tanítja is a kiviművelés tudományát. Részletek »

Ingyen almakostoló 7 áruházláncnál

Minőségi magyar alma fogyasztására buzdítanak az áruházláncokban, ugyanis jelentősen lecsökkent az elmúlt években az egy főre jutó almafogyasztásunk. Helyszínek és időpontok.Részletek »