No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Gönci kajszi - egy magyar csoda

Kajszibarack. Imádom ezt a szót, szerintem az egyik legjobb magyar szó valami ehetőre. Benne van az édesség a nyár, a napsütés, a puhaság, a kicseppenő sűrű baracklé.Részletek »

Cseresznye, a roppanós egészség!

Májusban már ehetünk cseresznyét, persze a főszezon kicsit később jön, de a korai fajtákat már ekkor csemegézhetjük! Tegyük is, mert roppant egészséges!Részletek »

Ne dobjuk ki a narancshéjat, készítsünk belőle narancslikőrt!

A mindenki által ismert és kedvelt gyümölcsnek, a narancsnak a megszárított külső héja (Aurantii cortex) szolgáltatja a közkedvelt aromájú ízesítőt, melyet különböző édességek, cukrászati termékek és likőrök készítésénél használnak fel. A kereskedelemben kétféle - édes és keserű - változatban kapható, aszerint, hogy mire akarjuk felhasználni. Részletek »

Hogy kerül az alma az asztalra?

Bár hazánkban is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, kevesen tudják, hogy milyen utat jár be a gyümölcs, a magtól a kerten át az asztalunkig.Részletek »

Sárgadinnyét saját kertből

Kevesen próbálkoznak a házikertben sárgadinnye termesztésével, pedig egy kis odafigyeléssel mi magunk is nevelhetünk ezekből a mézédes csodákból. Lássuk a sárgadinnye termesztésének fogásait!Részletek »