No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
20
21
22
23
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Magyar földbe magyar kivit? Igen, termesszünk kivit!

Déligyümölcs, Új-Zélandon őshonos, és importálni kell – nagyjából ennyit tud az átlagember a kivi pedigréjéről. Kínából ered, jó a téltűrése, és a mérsékelt égövön is megél – írják a jobb szakkönyvek. Kis igényű, kiváló adottságú növény, ami Magyarországon is haszonnal termeszthető – mondja Varga János, aki nemcsak gyakorolja, hanem lelkesen tanítja is a kiviművelés tudományát. Részletek »

Ingyen almakostoló 7 áruházláncnál

Minőségi magyar alma fogyasztására buzdítanak az áruházláncokban, ugyanis jelentősen lecsökkent az elmúlt években az egy főre jutó almafogyasztásunk. Helyszínek és időpontok.Részletek »

Melyik alma tárolható télire? Teszteljük le!

Számos jól tárolható almafajtát ismerünk ma már, ahhoz azonban, hogy a téli alma kitartson tavaszig, nem mindegy, mikor szedjük le és hogyan tároljuk a gyümölcsöt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) összegyűjtötte az almatárolással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.Részletek »

Különleges receptek dióból, amiket érdemes kipróbálni

Diófasírt, dióleves, diótej mind különlegesség teljesen hétköznapi alapanyagokból, amit mi magunk is kipróbálhatnánk. Vegetáriánusok is ajánlott!Részletek »

Sárgabarackdzsem cukor nélkül

Hozzávalók: 2 kg sárgabarack, 4 evőkanál citromlé, 2 evőkanál rum, 2 késhegynyi szalicil.Részletek »