No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

1
2
3
4
5
6
7
15
16
17
18
22
23
28
29
30
31
 
 
 
 
SZAVAZÁS

Van kedvenc orchideád?

Ne dobjuk ki a narancshéjat, készítsünk belőle narancslikőrt!

A mindenki által ismert és kedvelt gyümölcsnek, a narancsnak a megszárított külső héja (Aurantii cortex) szolgáltatja a közkedvelt aromájú ízesítőt, melyet különböző édességek, cukrászati termékek és likőrök készítésénél használnak fel. A kereskedelemben kétféle - édes és keserű - változatban kapható, aszerint, hogy mire akarjuk felhasználni. Részletek »

Hogy kerül az alma az asztalra?

Bár hazánkban is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, kevesen tudják, hogy milyen utat jár be a gyümölcs, a magtól a kerten át az asztalunkig.Részletek »

Sárgadinnyét saját kertből

Kevesen próbálkoznak a házikertben sárgadinnye termesztésével, pedig egy kis odafigyeléssel mi magunk is nevelhetünk ezekből a mézédes csodákból. Lássuk a sárgadinnye termesztésének fogásait!Részletek »

Hogyan válasszuk ki a legédesebb dinnyét?

Bemutatunk 8 egyszerű trükköt, ami segítségedre lehet, hogy kiválaszd a legédesebb dinnyét a dinnyehalomból.Részletek »

Magyar földbe magyar kivit? Igen, termesszünk kivit!

Déligyümölcs, Új-Zélandon őshonos, és importálni kell – nagyjából ennyit tud az átlagember a kivi pedigréjéről. Kínából ered, jó a téltűrése, és a mérsékelt égövön is megél – írják a jobb szakkönyvek. Kis igényű, kiváló adottságú növény, ami Magyarországon is haszonnal termeszthető – mondja Varga János, aki nemcsak gyakorolja, hanem lelkesen tanítja is a kiviművelés tudományát. Részletek »