No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Spenótot tavasszal, nyáron és ősszel is

Hiába mondták eleink, hogy a spenót tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és rostokkal. Sehogy sem sikerült velünk megkedveltetni. Felnőttként azonban már egészen elfogultan nézzük a selymes zöld, húsos levelek erényeit. Részletek »

A fejes saláta távol tartja a földi bolhákat

A fejes saláták között két csoportot különböztetünk meg: az úgynevezett zöldsalátákat és a jégsalátákat. Az elnevezések országonként változók, de mindig a növény valamely jellemző tulajdonságát tükrözik.Részletek »

Új ötletek metélőhagymából

Ropogós vajas kenyér frissen szedett snidlinggel - és ez még csak a kezdet! A metélőhagyma szinte minden nyers ételhez felhasználható!Részletek »

Ideális levélzöldség kezdőknek a mángold

Kora tavasztól a nyár közepéig ültethetjük a mángold magjait. Egyes fajtái a telet is átvészelik és korán kihajtanak, így biztosítva számunkra a friss salátának valót. Részletek »

A' Fejes káposztának besavanyítása

A régiek szerint Simon Júdás napja (október 28.) környékén kell a káposztasavanyítást kezdeni. Azaz mostanában. Néhány ezzel kapcsolatos tanács a 19. századból.Részletek »