No SSO cookie

Vetésforgó, talajvédelem, komposztálás – a sikeres biogazdálkodás alapjai

Napjainkban egyre nagyobb a kereslet az egészséges, megbízható forrásból származó élelmiszerek iránt, melyek megtermeléséhez a vidéki települések kiváló terepet biztosítanak.Részletek »

Állattartás ÖkoLOGIKUSan

Napjainkban egyre nő azok száma, akik nyitottak az ökológiai gazdálkodásra. A minőségi, ugyanakkor kisebb volumenű termelés előnyeit felismerve a Magyar Ökológiai Gazdálkodásért Egyesület úgy döntött, hogy hazai viszonylatban is alkalmazható szakmai kiadványsorozatot indít a témában.Részletek »

Termelői piac nyílik a Rózsák terén

Magyar zöldségeket, gyümölcsöket és élelmiszereket árusítanak ős- és kistermelők szombattól a főváros VII. kerületében.Részletek »

A bio házhoz jön

Mindenre elszánt vásárlók a biopiaci séta helyett házhoz rendelik az ökotermékeket. Annak ellenére, hogy a kézbesítés 17-02 óra között történik. Részletek »

Baj van! Egyelőre kevesen táplálkozunk tudatosan

A GfK Hungária egyik felméréséből kiderült, hogy Magyarországon a lakosságnak csak kis aránya figyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra, s választja meg gondosan ételeit. Részletek »