No SSO cookie

Így készül a banános-diós muffin

Utolsó változtatás: 2016-10-06 | Első közzététel: 2011-11-25
(1/ 1)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Így készül a banános-diós muffin
Hozzávalók: 2 csésze (1 csésze = 250ml) liszt, 1/4 csésze cukor, 1 evőkanál, sütőpor, 1/2 teáskanál só, 1 csésze tej, 1 felvert tojás, 1/3 csésze növényi olaj, 3/4 csésze tört banán, 1/2 csésze tört dió, vegyes eszenciák.

A banános-diós muffin elkészítése

 

  • Forrósítsuk fel a sütőt 200 °C-ra, és kenjük ki a muffin formákat. A lisztet, cukrot, sót és a sütőport keverjük jól össze egy tálban.
  • A tejet, tojást, olajat, banánt, diót és eszenciát keverjük össze egy másik tálban. A tejes keveréket öntsük a lisztes keverékre.
  • Tegyük a készítményt a formákba, és hagyjuk a sütőben körülbelül 15 percig.

 

Piaci árak - 47. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-47

kulfoldi-47

banan

jegcsapretek

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!