No SSO cookie

Citromos burgonyasaláta - piaci árak

Utolsó változtatás: 2016-05-05 | Első közzététel: 2011-05-27
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Citromos burgonyasaláta - piaci árak
Hozzávalók: 80 dkg burgonya, 1 citrom reszelt héja, 4-5 evőkanál citromlé, cukor, só.

A citromos burgonyasaláta elkészítése

 

A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk és vékony karikákra vágjuk. A citrom levét a lereszelt citromhéjjal, egy kevés sóval meg porcukorral simára keverjük, a burgonyát beleforrgatjuk, és tálalás előtt legalább fél napig hűvös helyen állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.

 

Piaci árak


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

2011 - 21. hét


belfoldi

kulfoldi

petrezselyem

sargarepa

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!