No SSO cookie

Készítsünk gombakrémmel töltött palacsintát!

Utolsó változtatás: 2014-05-28 | Első közzététel: 2012-01-20
(5/ 1)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Készítsünk gombakrémmel töltött palacsintát!
A gombakrémmel töltött palacsinta hozzávalói: hígpalacsinták, gomba, só, bors, édes fűszerpaprika, hagyma, kapor.

A gombakrémmel töltött palacsinta elkészítése

 

Elkészítjük a palacsintákat a nekünk tetsző módon (ki-ki hogy szereti). Ezután egymásra helyezzük, hogy megpuhuljanak. A gombát főzzük meg és daráljuk le olyannyira, hogy szinte krém állaga legyen. A hagymát is daráljuk le, majd pároljuk meg olajban, kevergessük folyamatosan, és csak kevés ideig tartsuk a tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot is belekeverjük, végül levesszük a tűzről, és a többi fűszert is hozzáadjuk. Hagyjuk kihűlni, hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, és készen is van. Tálalhatjuk előételnek vagy egytálételnek.

 

 

Piaci árak - 3. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-3

kulfoldi-3

csiperkegomba

laskagomba

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!