-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Takarító
-
Elektronikai műszerzés
-
Bolti eladó
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Esztergályos - Nemesvámos
2024. 04. 25
-
Villamos épületkarbantartó - Veszprém
2024. 04. 25
-
Villamos karbantartó - Veszprém
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A céklasaláta elkészítése
- 1-2 fej céklát megmosunk, meghámozunk és nyersen, sajtreszelőn lereszelünk.
- Egy szál tormával ugyanezt tesszük, majd összekeverjük a lereszelt céklával.
- Sózzuk, kevés őrölt köménymaggal, egy-két evőkanál kristálycukorral, öt-hat evőkanál 20%-os ecettel ízesítjük.
- Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idővel megédesedik.
- Néhány óra hosszat (szorosan lefedve) állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (de az aromája el ne illanjon).
Hideg ételekhez, főtt húsokhoz, virslihez, sült- és főtt kolbászhoz kitűnő saláta.
értékelés