-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő IX.ker.
-
Könyvelő asszisztens
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
szerviztechnikus
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
terápiás munkatárs
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A márványsajttal töltött karalábé elkészítése
- Először a karalábékat kettévágjuk, és kiszedjük a belsejüket.
- A kiszedett belsőt kicsire vágjuk, és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat.
- Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra. Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba.
- A bazsalikomot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá.
- Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot, és jól összekeverjük.
- A fodros végű kinyomó zsákba tesszük, és belenyomjuk a karalábé belsejébe.
- A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk. Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 10. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés