No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hogyan készül a patisszonos halfasírt?

Utolsó változtatás: 2014-05-28 | Első közzététel: 2012-06-15
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Hogyan készül a patisszonos halfasírt?
A patisszonos fasírt hozzávalói: 30 dkg lebőrözött, ledarált halhús, 30 dkg zsenge, lereszelt patisszon, 2 tojás, zsemlemorzsa, só, bors, olaj.

A patisszonos fasírt elkészítése

  • A darált halhúst összekeverjük a kinyomkodott reszelt patisszonnal, a tojásokkal, 2 marék zsemlemorzsával, sóval, borssal.
  • Az alaposan összedolgozott masszából kis gombócokat formálunk, zsemlemorzsában megforgatjuk őket, és forró olajban kisütjük
  • Párolt zöldségekkel kínáljuk.

 

Piaci árak - 24. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-24

kulfoldi-24

fejes-salata

patisszon

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!