No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
20
21
22
23
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Sóska és spenót jóárasítva!-Piaci árak

Utolsó változtatás: 2010-03-11 | Első közzététel: 2010-03-11
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Sóska és spenót jóárasítva!-Piaci árak
Spenótkrém: 20 dkg spenót, 20 dkg krémsajt (vagy natúr vajkrém), 6dkg reszelt parmezán, 6 nagy gerezd fokhagyma reszelt szerecsendió, só, bors. Kevés olívaolajon héjastul megsütjük a fokhagymát. Amikor már jól megsült, a belsejét kinyomkodjuk. A spenótot kevés olívaolajon megfonnyasztjuk. Aprítógépe tesszük a krémsajtot, spenótot, sült fokhagymát, reszelt parmezánt és simára pürésítjük. Sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük.

Piaci árak: 2010. március 11.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

2010. 10. hét

piaci árak 10.hét
bécs, lengyel piac 10.hét
spenót árak 10.hét
sóska árak 10.hét

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!