No SSO cookie

Hogyan készül a spenótos sajtszuflé?

Utolsó változtatás: 2016-05-05 | Első közzététel: 2012-04-27
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Hogyan készül a spenótos sajtszuflé?
A spenótos szajtszuflé hozzávalói: 200 g reszelt sajt, 500 g kenyér, 50 g vaj, 4 tojás, 1/2 csésze tej, 1 kg spenót, só.

A spenótos sajtszuflé elkészítése


A kenyeret vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket megvajazzuk, beleforgatjuk a reszelt sajtba, és egy tepsibe tesszük. A megmaradt sajtot, a tejet, a tojássárgáját és a habbá vert tojásfehérjét összekeverjük, és a kenyérszeletekre öntjük, aztán betesszük a sütőbe. A felfújtat spenótpürével tálaljuk.

 

Piaci árak - 17. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-17

kulfoldi-17

soska

spenot

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!