No SSO cookie

Készítsünk tormás fűszervajat! - 13. hét 2015.

Utolsó változtatás: 2016-05-05 | Első közzététel: 2015-03-26
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Készítsünk tormás fűszervajat! - 13. hét 2015.
Közismert tény, hogy a frissen reszelt torma kiváló baktérium- és vírusölő hatással bír - köszönhetően a benne található értékes hatóanyagoknak. A magyar konyhában is régóta fontos helye van, ezért ezen a héten egy ízletes és különleges felhasználási módját szeretnénk bemutatni. Garantáltan reggelihez és a húsvéti sonkához is nagyon finom!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg vaj
  • 4 ek frissen reszelt torma
  • 3 ek citromlé
  • csipetnyi só
  • metélőhagyma

 

A tormás fűszervaj elkészítése:

A reszelt tormához hozzáadjuk a citromlevet és a sót, majd az egészet összekeverjük a puha vajjal. Pár órára hűtőbe tesszük. Szendvicsekhez, vagy sonka mellé fűszervajként egyaránt használható! Metélőhagymával emeljük ki az ízét!

Jó étvágyat!

 

1_original

 

Piaci árak - 13. hét 2015.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

torma-piaci-arak

 

tolteni-valo-paprika-piaci-arak

 

nagybani-piaci-arak-13-het-2015
LETÖLTÉS

 

nemet-lengyel-piaci-arak-13-het-2015
LETÖLTÉS

Szólj Te is hozzá!