No SSO cookie

Különleges orchideával vár minket a jubileumi orchideakiállítás

Különleges kiállítás az ez évi, hiszen idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Magyar Orchidea Társaság, a közösség, amely hazánkban terjeszti az orchideák termesztésének kultúráját és megannyi varázslatos kiállítás keretében mutatta be ezeket a lenyűgöző növényeket a magyar közönség számára.Részletek »

Hétvégén Kertészeti Napok a Budai Arborétumban

Október 14-16. között kerül megrendezésre az idei Kertészeti Napok melynek fő látványossága a középiskolások virágkötő versenye.Részletek »

Aki szereti a tokajit, annak hétvégén Hegyalján a helye

A bor és a gasztronómia dominál ezen a hétvégén a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék két meghatározó településén, Tokajban és Tállyán, a programokat egyebek mellett színházi előadások, koncertek, hangversenyek fűszerezik.Részletek »

Afrikába repít minket az Őszi Kaktuszkiállítás és Vásár

A vízhiány világszerte egyre több problémát okoz - ám míg mi, emberek aggódva igyekszünk megoldást találni a problémára, a növényvilág már rég kifejlesztette tökéletes prototípusait, a szukkulenseket vagy pozsgás növényeket.Részletek »

Chelsea Flower Show 2016

A chelsea-i virágkiállítás talán a legnagyobb kertészeti rendezvény az egész világon, az angol kertek szerelmeseinek egész életre való ötletgyűjtemény. Inspiráló kertfotók következnek!Részletek »