No SSO cookie

Derecskei almalé üzemben 94 ezer liter lejárt almalét találtak

Több mint 94 000 liter lejárt minőségmegőrzési idejű almalé forgalmazását tiltották meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ellenőrei egy Hajdú-Bibar megyei gyümölcslé üzemben.Részletek »

Mennyi lesz az idén a fenyők ára?

A fenyők méterenkénti kiskereskedelmi ára nem változik a tavalyihoz képest - közölte Biza Klára, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesülete (MAKERT) elnöke hétfőn az MTI érdeklődésére.Részletek »

Évente 5-7 mezőgazdasági üzemet állítana át a biogazdálkodásra Bécs

2017-től akár évi 15 ezer euró támogatást is kaphatnak azok a bécsi mezőgazdasági üzemek, amelyek biogazdálkodásra váltanak. A város évente 5-7 termelőt szeretne megnyerni a környezetbarátabb módszereknek.Részletek »

37 ezer őstermelői igazolvány érvényessége törlődik december 31-én

FIGYELEM! Egy jogszabályi változás értelmében a 2016. január 1-je előtt kiállított igazolványok 2016. december 31-én hatályukat vesztik. Új plasztikkártya lesz január 1-től! Részletek »

Megint hamis méz: 20 tonnát vontak ki a forgalomból

Több hónapos előzetes adatgyűjtés után tartott vizsgálatot egy nagykereskedésben, majd annak nyomán egy mézkiszerelő üzemben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az ellenőrzés-sorozat eredményeként csaknem 20 tonna idegen cukrot tartalmazó mézet foglaltak le az ellenőrök.Részletek »