No SSO cookie

FruitVeB: átlagos a termés 2016-ban a zöldség-gyümölcs ágazatban

Zöldségből átlagosan jó, gyümölcsből közepesen gyenge termést takarítottak be az első adatok szerint a gazdálkodók a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt az idén - mondta a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) elnöke az MTI-nek.Részletek »

Derecskei almalé üzemben 94 ezer liter lejárt almalét találtak

Több mint 94 000 liter lejárt minőségmegőrzési idejű almalé forgalmazását tiltották meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ellenőrei egy Hajdú-Bibar megyei gyümölcslé üzemben.Részletek »

Mennyi lesz az idén a fenyők ára?

A fenyők méterenkénti kiskereskedelmi ára nem változik a tavalyihoz képest - közölte Biza Klára, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesülete (MAKERT) elnöke hétfőn az MTI érdeklődésére.Részletek »

Évente 5-7 mezőgazdasági üzemet állítana át a biogazdálkodásra Bécs

2017-től akár évi 15 ezer euró támogatást is kaphatnak azok a bécsi mezőgazdasági üzemek, amelyek biogazdálkodásra váltanak. A város évente 5-7 termelőt szeretne megnyerni a környezetbarátabb módszereknek.Részletek »

37 ezer őstermelői igazolvány érvényessége törlődik december 31-én

FIGYELEM! Egy jogszabályi változás értelmében a 2016. január 1-je előtt kiállított igazolványok 2016. december 31-én hatályukat vesztik. Új plasztikkártya lesz január 1-től! Részletek »