Ismerjük meg a sztíviát! Ha csodák nem is, de csodanövények léteznek. Ilyen például a sztívia névre keresztelt növény is, amelynek hajtásai édesebbek a méznél, ráadásul fogyasztásuk nem is hízlal. Miért csak most szólunk? RÉSZLETEK
Egészséges étkezés a munkahelyen! Egyre többen vannak azok, akik tudatosan étkeznek, azonban sokszor ők is tanácstalanok a munkahelyi éttermekben. Szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, elhízás - csak néhány olyan betegség, amely többek közt a helyes táplálkozással megelőzhető lenne. RÉSZLETEK
Hízlal a light? Az édesítő-csapda Ma már szinte minden ételből lehet light verziót kapni. De vajon tényleg jó, ha a fogyókúrádat mesterséges élelmiszerekre alapozod? RÉSZLETEK
Kerti koktél puhányoknak: alkoholmentes mojito Bemutatunk két olyan koktélt, amelyet a friss kerti fűszerekből, alkohol nélkül is elkészíthetünk. Jöhet a kánikula! RÉSZLETEK
MICHIO KUSHI JÖN BUDAPESTRE Táplálkozás az egészséges, békés életért címmel tart Michio Kushi előadást a makrobiotikus táplálkozás alapelveiről. RÉSZLETEK
Miben más a spanyol sonka, mint a mienk? És hogyan tároljuk a sonkát? A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni. RÉSZLETEK
Kiskutya védőoltása: milyen oltások kellenek egy kölyökkutyának? A kutyusok immunrendszere nincs felkészülve a nagyvárosokban felerősödött fertőzőképességű vírusokra, baktériumokra, azért szükséges rendszeres oltásuk. RÉSZLETEK
Hogyan kommunikálnak a lovak? A lovaknak nem beszélnek. Tapintás, szaglás, testbeszéd és vicces hangok útján kommunikálnak az emberekkel és más lovakkal. RÉSZLETEK
Amit a drótszőrű magyar vizsláról tudni kell A fajtát a rövidszőrű magyar vizsla és a drótszőrű német vizsla keresztezéséből hozták lére, szigorú szelekció mellett. RÉSZLETEK