-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
fogászati szakasszisztens
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Kertigép Értékesítő
-
sofőr
-
Takarító
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Junior Manual QA Engineer @ NIX Tech Kft.
2024. 04. 19
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Sales Support Trainee
2024. 04. 20
-
Kiosk agent
2024. 04. 20
-
Beszerző
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A céklasaláta elkészítése
- 1-2 fej céklát megmosunk, meghámozunk és nyersen, sajtreszelőn lereszelünk.
- Egy szál tormával ugyanezt tesszük, majd összekeverjük a lereszelt céklával.
- Sózzuk, kevés őrölt köménymaggal, egy-két evőkanál kristálycukorral, öt-hat evőkanál 20%-os ecettel ízesítjük.
- Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idővel megédesedik.
- Néhány óra hosszat (szorosan lefedve) állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (de az aromája el ne illanjon).
Hideg ételekhez, főtt húsokhoz, virslihez, sült- és főtt kolbászhoz kitűnő saláta.
értékelés