Hal árak a piacon 2019-ben

Piac » Piaci árak

Bőséges az ünnepi halkínálat, mivel az időjárás kedvezett a tenyésztésnek, a fogyasztói árak tavalyhoz képest változatlanok - közölte a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL)

Vanília, a kedvenc süteményfűszer

Konyhakert » Fűszernövények

Ünnepi süteményeink fenséges illatát a trópusi fűszernövényeknek köszönhetjük. A vanília (Vanilla planifolia) az egyetlen növény az orchideafélék közül, amelynek termése - a jól ismert vaníliarúd - fogyasztásra is felhasználható. Az aztékok már több mint ezer évvel ezelőtt ismerték, és kedvenc csokoládéitaluk ízesítésére használták. 

Bejárati ajtó felsőfokon

Élet + Mód » Legjobb OTTHON

Ma, hazánkban a betörések jelentős részét a bejárati ajtón keresztül követik el. Ennek elsődleges oka, hogy az ajtók nem rendelkeznek olyan fokú védelmi mechanizmusokkal, amelyek távol tartanák a betörőket. Egy bejárati ajtó akkor szolgálja a bent élők biztonságát, ha stabil, anyaghasználatában és szerkezetében is elsőrangú, illetve minőségi zárakkal van felszerelve. Érdemes olyan bejárati megoldást keresnünk, ahol a nívós szerkezeti kialakítás nem csak a megerősített tok és ajtólapban jelenik meg, hanem a külső kivitelben is. A biztonság fontos, ahogy az is, hogy ingatlanunk bejárata esztétikus is legyen.

Édenkertész válaszol

Szeretném megtudni az aprólevelű b. fikusz szaporítását.

Szaporításra legalkalmasabb időpont a tavasz, amikor a hajtási periódushoz megfelelő fényviszonyok is társulnak.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Nyílik a hunyor

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.