Hogyan érheted el a pénzügyi szabadságot, ami mellett a hobbidnak élhetsz?

Élet + Mód » Lelkünk kertje

Valószínűleg kevés olyan embert hord a Föld a hátán, aki ne szeretne gazdag lenni. Az önérzetesebbek persze azonnal kijelentenék, hogy nekik nem is igazán a pénzre van szükségük, hanem azokra az élményekre, amiket megvehetnek rajta: egy világ körüli útra, vagy arra, hogy segítsenek a rászorulókon. Akárhogy is, a tapasztalat azt mutatja, hogy pénzből sosem elég, mert akinek van, az még többet akar – mintha az ördögi körből nem lehetne kiszállni.

Hagyd, hogy a gyerek néha egyedül játsszon, mert neki is szüksége van az „énidőre”!

Élet + Mód » Lelkünk kertje

Szülőként gyakran nehéz elengedni a gyerekek kezét. Sokan azt érzik, hogy minden időt együtt kell tölteni a csemetékkel, hiszen ettől lesznek jó anyák. (Legyen az játék, a közös tanulás, és még hosszan sorolhatnánk.) Pedig a kutatások épp ennek az ellenkezőjét bizonyítják: a gyerekeknek a fejlődésükhöz szükségük van arra, hogy néha egyedül játszanak.

Hogyan babusgassuk a bioparadicsomot?

Konyhakert » Zöldségek

Kezdő és gyakorló kertészek nagy kedvence a paradicsom, alig van olyan kiskert, vagy akár erkély, ahol néhány palánta paradicsom ne bújna meg. Azonban a kezdő, és néha még a gyakorló kertészekesetében is előfordul, hogy meggyűlik a bajuk a növény életben tartásával.

Hogyan ültessük át az íriszt?

Díszkert » Virágágyások

Az írisz átültetése eléggé egyszerű folyamat. Nagyon hasonlít más növények átültetéséhez, de van néhány eltérés, ami több erőfeszítést igényel. Nézzük, hogy mit kell figyelembe vennünk, amikor úgy döntünk, hogy átültetjük az íriszeinket. 

Édenkertész válaszol

Miért potyognak le citromfáról az apró terméskezdemények?

Az első két évben célszerű az irányított gyümölcs-, illetve virágritkítás.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Találkozás

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.