A honlapon

Milyen növények alkalmasak a házunk befuttatására? \

Milyen szép tud lenni egy futószőlővel befuttatott homlokzat! Az esztétikai értékén kívül azonban sok szempont szól mellette, sőt ellene is. 

Kapcsolodó cikkek

Nyári munka: vízhajtások visszametszése

Számos gyümölcsfa hajlamos vízhajtások nevelésére. Mit tegyünk ezekkel? Távolítsuk el őket? A videóról kiderül. Részletek »

Ökológiai szemléletű szőlőtermesztéshez élő sorköz magkeveréket fejlesztettek

A Talajtól a Tányérig ÖMKI biokampány bemutatja hat éves fejlesztésük eredményét az ÖMKi Élő Sorköz magkeveréket, melyet szőlőtermesztőknek ajánlanak ökológiai szemléletű ültetvény kialakításához. Részletek »

Miért betegednek le a frissen vásárolt fűszernövények röviddel ültetés után?

Fűszernövényeket sikeresen termeszthetünk akár teraszon vagy erkélyen is, nem feltétlenül szükséges kertes lakásunk legyen hozzá. Íme néhány jótanács, hogy fűszernövényeink erősek és egészségesek maradjanak!Részletek »

Liszteske, avagy az üvegházi molytetű

Kevés olyan rovarkártevõ található a növényházakban, amely annyi kellemetlenséget okoz, mint a molytetû vagy más néven liszteske.Részletek »

Törzses rózsa metszése

Kis kertekbe, verandákra tökéletes megoldás lehet egy törzses rózsa, viszont sokan már előre félnek annak metszésétől! Cikkünkben Megyeri Szabolcs kertészmérnök elmagyarázza, hogy a rózsa metszése egyszerűbb, mint azt sokan gondolnánk!Részletek »