A legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! ... RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi naspolya lekvár recept Nagyon egyszerűen elkészíthető naspolya lekvár recept. Így állj neki! ... RÉSZLETEK
Naspolya: el sem hiszed, mennyi mindent kibír! Az olykor csodagyümölcsnek is elkeresztelt naspolya lassan eltűnőben levő gyümölcsritkaságnak számít, pedig nincsenek nagy igényei. ... RÉSZLETEK
A legfinomabb birsalmasajt recept kezdőknek - el sem hiszed mennyire egyszerű A háziasszonyok a birsalmasajtot októberben-novemberben főzték.Hoztunk egy nagyon könnyű receptet, amit bárki elkészíthet.... RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor.... RÉSZLETEK
Paradicsom befőzése könnyen: ennél a módszernél nincsen egyszerűbb Sokak szerint a paradicsombefőzés alfája és omegája a passzírozás. Mutatunk ennél egy jóval egyszerűbb és gyorsabb módszert! ... RÉSZLETEK
Kovászos és ecetes uborka: így készítsd el egyszerűen! Savanyúság márpedig dukál a sült hús vagy a tányér pörkölt mellé! Ki-ki maga döntse el, melyiket szereti jobban, közben mi elmeséljük, hogyan készülnek. ... RÉSZLETEK
Aszalás házilag: ha ezekre figyelsz rengeteg gyümölcsöt tudsz fillérekből eltenni télire! Az aszalás a legősibb tartósítási mód, amivel rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, sőt fűszer-és gyógynövényt tudunk eltenni télire. Így rengeteg forintot takaríthatunk meg. Mutatjuk, hogyan vágjunk bele házilag! ... RÉSZLETEK
A gellérthegyi birsalmasajt titka Csaknem tíz éve, hogy pincénkben megtaláltam anyai nagyanyám, Etelka néni kisalakú, keményfedeles 110 éves receptkönyvét. A belőle készített birsalmasajt ma is megállja a helyét a receptek közt! ... RÉSZLETEK
Így is elteheted a szilvát télire! Hogyan dolgozták fel hagyományosan a szilvát? A népi konyha igen leleményes módszereket és eszközöket hagyott ránk. ... RÉSZLETEK
Milyen a Bombay macska? A Bombay macskát az indiai Bombay nevű városról nevezték el (a mai Mumbai-ról). Kimondottan úgy tenyésztették ki, hogy fényes fekete bundájával, hatalmas rézszínű vagy sárga szemeivel egy egzotikus ragadozóra emlékeztessen. RÉSZLETEK
Koprofágia: miért eszi meg a kutya a székletét? Egyes kutyák különösen szeretik a növényevők ürülékét, mint például a nyulakét, őzekét és a lovakét. Mások szeretik kitakarítani a macska almát, és vannak olyan kutyák is, amelyek kizárólag fagyott kutyaürüléket esznek. RÉSZLETEK
Jelek, amik hasnyálmirigy-gyulladásra utalnak a kutyádnál A kutyáknál kialakuló hasnyálmirigy-gyulladás gyakran a túlsúly, a túletetés következménye, de hogyan vehetjük észre, mik a tünetek? RÉSZLETEK