Otthoni játszótér kialakítása

A gyerekek számára ideális hely a játszótér, ahol végre kitombolhatják magukat. A friss levegőnek és a sok mozgásnak hála, az esti altatással sem lesz valószínűleg gond, így mind a szülők, mind a gyerekek profitálnak a játszótéren eltöltött időből. Azonban van úgy, hogy a játszótér messze található, vagy a temérdek házimunka mellett már nincs hangulata a szülőnek még egy délutáni házon kívüli programhoz. Ilyenkor a legjobb megoldást az jelentheti, ha kialakítunk otthon a csemeték számára egy otthoni játszóteret.

Játék a kedvenc mesehősökkel

A Disney oly sok csodás történettel kápráztatott már el minket az évek során, hogy nem csoda, ha a gyerekek nagy kedvencei közé sorolhatók ezek az örökzöld alkotások. Ha kislányának is van kedvenc hercegnője, vagy kisfia gyűjti a szörnyecskéket, akkor érdemes erre alapozni az ajándékozás során is. A meglepetések kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tényt, hogy mégis miért rajonganak a kicsik a legjobban. Nézzünk néhány közkedvelt mesealakot!

Meglepő kertészkedési ötletek gyerekeknek!

Túl sok energiája van gyermekünknek az iskola mellett is? Tanuljunk meg zoknikertet készíteni, építsünk barométert kevesebb, mint 5 perc alatt, vagy szárítsunk virágot a mikrohullámú sütőben! Az ilyen fajta kertészkedésnek egy gyerek sem tud ellenállni!

Édenkertész válaszol

Mi ez a szobanövény és hogyan szaportható?

A legtöbb dracéna faj légbujtással szaporítható.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

orchidea

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Egy csodás palackkert tulajdonosa lehetsz

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.