Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : gyertyaIsmered az adventi koszorú történetét?

Tudod, hogy mióta készítünk adventi koszorút és mit jelentenek a gyertyák, a színek? A válaszok mellett bemutatjuk 2018 nyertes koszorúját is! Részletek »

Ismered az adventi koszorú történetét?

Karácsonyi gyertyák

A karácsonyi gyertyák mindig is fontos részét képezték a Karácsony körüli időszaknak. Nem csupán elengedhetetlen része az ünnepi dekorációnak, de ugyanakkor hatalmas szimbolikus jelentőséggel bír. A következő cikkben szinte mindent megtalálunk, amit tudnunk kell a karácsonyi gyertyákról. Részletek »

Gyors és egyszerű kagylódíszek

Ha rengeteg kagylónk van, de kifogytunk az ötletekből, hogy hogyan használjuk fel őket, nem kell aggódni. Szó szerint több száz módja van annak, hogy hogyan lehet a kagylókat a lakásdíszítésben felhasználni. Részletek »

Az adaptogén füvek öregedésgátló titkai - 1. rész

Az elmúlt több mint 2500 évben a kínai és indiai Ájurvéda gyógyászatban számos olyan adaptogén növényt használtak, amely vitalitásnövekedést és élethosszabbodást eredményezett. Részletek »

Készítsünk gyertyát karácsonyra! - akár tojáshéjból

Egy szép gyertyának mindenki örül. És ha mi készítjük, akkor még személyesebbé tehetjük az ajándékot. Készítsünk színes és illatos gyertyákat! Megmutatjuk, hogyan!  Részletek »

Készítsünk gyertyát karácsonyra! - akár tojáshéjból