Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : kerttervezésLiszteske, avagy az üvegházi molytetű \

Kevés olyan rovarkártevõ található a növényházakban, amely annyi kellemetlenséget okoz, mint a molytetû vagy más néven liszteske. Részletek »

15 tipp a természetközeli kert kialakításához

Tavasz elején járunk, így a tavaszi kertrenoválás, átépítés, birtok-újragondolás tökéletesen aktuálisak még, a tartós jó idő beköszöntével sokan most fognak hozzá a családi birtok rendbetételéhez. Részletek »

Olvadáskor rájövünk, miért fontos a vízelvezetés a kertben \

A vízelvezetés egy fontos része a kert megtervezésének. A kertek is ugyanazon az elven működnek, mint a fürdőszobák: középen van egy vízösszefolyó részük. A pangó víz kialakulása elkerülése érdekében fontos, hogy kertünk rendelkezzen egy bizonyos fokú lejtéssel. Részletek »

Milyen talaj, mennyi fény és víz kell a fenyőknek?

A fenyőfélék akkor érzik jól magukat, ha gazdájuk figyelembe veszi fagy- és szárazságtűrésüket, és a talajigényüket. Az édenkert.hu szakértőjének tippjei az ügyes választáshoz. Részletek »

Előkert kialakítása, beültetése - tippek, ötletek

Minthogy az előkert a háziak bemutatkozása és a kert névjegye, ezért különösen fontos, hogy jó benyomást keltsen. A bemutatott előkert kora tavasztól egészen késő őszig minden időszakban változatos. Részletek »