Hogyan dekoráljunk vászonfotóval?

Van jó pár fényképed, amit ki szeretnél tenni a lakásodban? Már össze is gyűjtötted őket, de még nem döntötted el, hogy milyen módon kellene felhasználnod? Adunk néhány remek tippet a tökéletes otthon érdekében.

A páratartalom optimális szinten tartása, hogyha csecsemő érkezik a családba

Amikor pici baba érkezik a családba, akkor az élet bizony fenekestül felfordul. Akad azonban egy olyan szempont, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ez pedig a gyerekszobában általánosan uralkodó páratartalom.Ebben a bejegyzésben meg fogjuk mutatni, hogy miért számít kifejezetten károsnak a gyerekszobában a túlságosan magas, valamint a túlzottan alacsony páratartalom. A cikk végén pedig konkrét megoldást is javaslunk, amelyet alkalmazva hosszú távon szüntethető meg a probléma.

Száraz-vizes porszívók

Már hosszú évekkel ezelőtt is a porszívók körében a legjobb modellek voltak a száraz és vizes technológiával is működő kivitelek. Ez a tény a mai napig sem változott meg. Bármelyik ilyen üzemelésű gép elengedhetetlen kelléke a takarítási folyamatoknak. Otthon is hasznos lehet, de üzleti területen egyszerűen elengedhetetlen. Napjainkban a Viper LSU porszívó modellek jelenleg a technológia csúcsát jelentik.

A képminőség fontossága

Mindennapi életünk egy digitális világban zajlik. Mondhatni a képek korát éljük, melyek készítésére kiváló lehetőséget nyújtanak a modern kis elektronikai eszközök. A fénykép már nem jelent luxust a családok életében, nem kell fényképészhez fordulni a családi események megörökítéséhez, mert szinte mindenki zsebében lapul egy erre alkalmas eszköz. Azonban a képek későbbi felhasználását tekintve azok minősége abszolút nem elhanyagolható. Készíttethetünk belőlük papír képet, de a modern megoldásoknak köszönhetően a festővászonra nyomtatott képek átvették ezek helyét.

Ezért számít elengedhetetlennek a megfelelő hőszigetelés

A lakóházunk hőveszteségének csaknem 25-40%-a távozik a falakon át, pedig ennek a nagy részét meg tudnánk takarítani utólagos homlokzati hőszigetelésen keresztül. Ezért is szenteltünk külön cikket a hőszigetelés fontosságának, rávilágítva egyúttal a kivitelezés során betartandó legfontosabb íratlan szabályokra.

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

kúpvirág

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.