Szalagos fánk egyszerűen házilag - ezek a legjobb receptek A farsangi időszak leghíresebb édessége a szalagos fánk, amit egy kis odafigyeléssel bárki elkészíthet. Hoztunk 2 bombabiztos receptet!... RÉSZLETEK
Kenyerek háborúja: fehér kontra barna A legtöbb ember rendszeresen eszik fehér kenyeret. De biztos, hogy ez a legjobb választás egészségünk szempontjából? ... RÉSZLETEK
Nagymamáink paradicsomleves receptje Ízletes és könnyen elkészíthető paradicsomleves recept következik, ami gyermekkorunk és a menzák betűtésztás levesének ízvilágát hozza vissza. Kimondottan nosztalgiázós napokra. ... RÉSZLETEK
Zabpelyhes-meggyes sütemény A zab az egyik legfontosabb gabona, egészséges, könnyen emészthető és sokoldalú, valamint könnyen és gyorsan lehet belőle finom ételeket készíteni. A zabpehely kiváló sütemény alapanyag is, és nem csupán az íze miatt, hanem mert a zabnak alacsony a glikémiás indexe, így cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják. Lássunk egy könnyű, finom receptet! ... RÉSZLETEK
Ehető gyomnövény? A tudósok reményei szerint egy szerény, a mediterrán vidéken és a Közel-Keleten honos gyomnövény, a szálkaperje segíthet majd a világ élelmezésében, ráadásul bioüzemanyag is készülhet belőle. ... RÉSZLETEK
Sajtfelfújt ínyenceknek! A kemény sajtok közül a legkedveltebb az ementáli. Már a benne lévő lyukak miatt is gyermekkorunk kedvence. Az előállítása során, a sajt érésekor jelentős gázképződés zajlik a sajt belsejében, ettől alakulnak ki a hatalmas lyukak. Nos, most ementáli sajtból készült, gyorsan elkészíthető, és garantáltan nagyon finom felfújt receptjét ajánljuk! ... RÉSZLETEK
Készítsünk felfújtat zsemléből! A felfújtak készítésének nagy receptirodalma van. Könnyűek és nagyon finomak. Mi most zsemléből készült felfújtat ajánlunk. Kipróbáltuk. Nagyon finom! ... RÉSZLETEK
Mi az a guárgumi? Mi is ez a furcsa nevű növény? Annyi élelmiszeripari ágazatban hasznosítják, hogy a felsorolás láttán már-már az a kép alakul ki a fogyasztóban, hogy a guárgumi a modern étkekből már nem is hiányozhat. ... RÉSZLETEK
Süssünk köleslepényt! Néha csak valami "mást" ennénk. Ami nem feltétlenül hús, de nem is édesség. Régen itthon is közkedvelt volt a lepény a magyar konyhákban. Mára kicsit leszoktunk róla, amiért a gyorsétterem-láncok is felelősek. A lepény tésztája gyorsan elkészíthető, és emellett nagyon sok módon variálható a feltétektől, és az ízesítéstől függően. nem lehet ráunni. Készítsünk most zab-,és burgonya lepényt!... RÉSZLETEK
Süssünk graham kenyeret házilag! Az egészséges, rostban és vitaminban gazdag táplálkozás nem merül ki az állandó zöldségevészetben, a kenyér ésszerű fogyasztása is beletartozik. Persze nem mindegy, hogy milyen kenyeret fogyasztunk, a kereskedelmi forgalomban kapható kenyér fedőnevű termékek egy része erre nem alkalmas. Viszont otthon is próbálkozhatunk kenyérsütéssel, mert mint minden, a kenyérféle is akkor igazán finom, ha magunk készítjük el!... RÉSZLETEK
Hogyan almozzuk a cicánkat? A macskád nem hajlandó használni az almot? A következőkben megtudhatod a 10 leggyakoribb okát annak, amiért ezt teszi, és azt is, hogyan küszöbölheted ki ezt a problémát. RÉSZLETEK
Divatos kutyanevek 2023-ban - ha nem tudod, hogy nevezd el kedvencedet Divatos kutyanevet keresel? Összegyűjtöttük az 50 legdivatosabb kutyanevet! RÉSZLETEK
Milyen akváriumba, milyen növényt ültessünk? Az akváriumod, akkor lesz igazán szép és szemet gyönyörködtető, ha abban vízi növények is megtalálhatók. A levelek különböző zöld árnyalatai nyugalmat és harmóniát hoznak az akváriumba és egyben búvóhelyet biztosítanak a kisebb halaknak. RÉSZLETEK