Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : otthonTervezzünk romantikus vadvirágos kertet!

Szemetgyönyörködtető látványt nyújtanak a természetes zöldben elszórtan nyíló, tarka vadvirágok. Ehhez társul a virágos rét hétről hétre változó illata. Mindez egyszerűen, néhány alapvető szabály követésével megvalósítható. Részletek »

Hogyan alkalmazzuk a kávézaccot szagtalanításra, bolhaölőnek, és horgászathoz?

Amikor kávét főzünk ne dobjuk el azonnal a zaccot, hanem előbb tekintsük át az alábbiakban bemutatott újrahasznosítási ötleteket. Meglátjuk majd, hogy olyan célokra is felhasználható, amelyekre eddig talán nem is gondoltunk!  Részletek »

Feng shui a lakásban: segítő, szerencsét hozó növények

Nem a négylevelű lóheréről írunk, bár kétségtelen, hogy már a kelták is mágikus erőt tulajdonítottak neki. A környezetünk átalakításakor gondosan válogassuk meg növényeinket és azok helyét, mert minden bennünket körülvevő növény hatással van ránk. Lássuk, hogyan... Részletek »

Hogyan frissítsük fel kókadozó szobanövényeinket?

A nagy melegben gyakran előfordul, hogy a virágok levélzete kicsit megfakult, kókadozik. Íme, néhány gondozási tipp, amivel vitalizálhatjuk kedvenceinket!  Részletek »

Lássuk milyenek az őrült tervezők házai!

Ha valaki azt hiszi, hogy egy ház mindenképpen a talpán kell, hogy álljon, az most láthatja, hogy a világ építészei szeretik megtörni ezt a dogmát. Az eredmény hol vicces, hol meghökkentő. Részletek »