Hogyan marad sokáig szép a vágott virág? Mit tehetünk, hogy növeljük a vágott virágok tartósságát? Cukor, kalmopyrin vagy egy kis hypó segíthet? Egy mester virágkötő otthon is alkalmazható praktikáit mutatjuk. ... RÉSZLETEK
Tartósítás 1x1 - melyik módszerrel járunk a legjobban? A tartósítás egy módszer, amellyel megőrizzük az élelmiszer lényeges tulajdonságait, vagy megakadályozzuk annak romlását. De vajon a különböző alapanyagokat melyik eljárással érdemes megőriznünk a szűk téli hónapokra? ... RÉSZLETEK
Hogyan segít a fehérítő a virágoknak? A fehérítő egy erős tisztítószer, amely fertőtlenít és megöli a baktériumokat, a vágott virágok vizébe helyezve viszont jótékony hatást fejt ki. Lássuk, melyek ezek a jótékony hatások, és hogyan kell adagolnunk a fehérítőt ahhoz, hogy a kívánt eredményt érjük el! ... RÉSZLETEK
A konzerves ételek hatása a környezetre A nagy bevásárló központokban hatalmas sorokban állnak a konzerves ételek, a konzervált almától kezdve a konzervált cukkiniig. ... RÉSZLETEK
Tartósítás vegyszer nélkül Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan tartósítsuk a gyümölcsöket, zöldségeket? Ne dobálhatunk mindent a fagyasztóba, mert ott eláll egy darabig, hiszen több élelmiszer nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből a fagyasztás után. ... RÉSZLETEK
Nyaralás a kutyával - tanácsok, illemszabályok Nagyvárosi luxushotelbe, tengerparti üdülőbe vagy vidéki motelbe készülsz nyaralni, de nem akarsz elszakadni kutyádtól? Nem is kell, csak tarts be néhány illemszabályt! RÉSZLETEK
Miért ivartalanítsam a macskám? Egy macska hat hónapos korától szaporodik, és évente háromszor lehet vemhes, alkalmanként 5-6 utódot szülhet. A hím egyedek ugyanígy, 6 hónapos kortól kezdve szaporodnak, és évente több száz nőstényt ejthet teherbe. Miért fontos az ivartalanítás? RÉSZLETEK
Házilag készült játékok patkányok számára A patkányok intelligensek és játékosak, szükségük van különböző játékokra, melyek elszórakoztatják és aktívvá teszik őket. Egy kis kreativitással biztosíthatsz nekik olcsó és szórakoztató házilag készített játékokat. RÉSZLETEK