Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : ünnepiHogyan készítsünk mézeskalács házikót? - kezdőknek és haladóknak \

Jancsi és Juliska meséjében a Vasorrú bába is egy jól kimunkált mézeskalács házban lakott. Akik eddig visszariadtak a házépítéstől - mert attól tartottak, hogy bonyolult és munkaigényes dolog - egy egyszerűbb változatot mutatunk!  Részletek »

Karácsony és Szilveszter lelkiismeret-furdalás nélkül

A karácsony és a szilveszter alapvető eleme a közös ünnepi étkezés. Azonban sokan esünk abba a hibába, hogy túlzásba visszük az evést az ünnepek alatt, így pluszban felszedett kilókra, fáradékonyságra és stresszre tehetünk szert az év azon napjain, amelyek feltöltődésre adhatnának alkalmat. Részletek »

Hogyan készítsünk hóembert karácsonyra? - ajándék ötletek

Hogyan készítsünk hóembert? Kreatívan és egyszerűen! Akár egy méter magasat is alkothatunk, ami nem csak vidám dekorációnk az ünnepekre, de nagyon egyedi is. Olcsó, mutatós és nem kell különösebb kézügyesség az elkészítéséhez!  Részletek »

Hogyan készítsünk hóembert karácsonyra? - ajándék ötletek

Hogyan készítsünk Húsvétra nyuszifület a gyerekeknek?

Ha nem szeretnénk nyuszit venni Húsvétra, akkor itt egy kreatív ötlet aminek a kisgyermekünk garantáltan örülni fog: készítsünk vele együtt nyuszifület! Majd ő kidekorálja, a kedve szerint és ha felveszi, akkor a mi kis húsvéti nyuszink lesz! Részletek »