Bejárati ajtó felsőfokon

Ma, hazánkban a betörések jelentős részét a bejárati ajtón keresztül követik el. Ennek elsődleges oka, hogy az ajtók nem rendelkeznek olyan fokú védelmi mechanizmusokkal, amelyek távol tartanák a betörőket. Egy bejárati ajtó akkor szolgálja a bent élők biztonságát, ha stabil, anyaghasználatában és szerkezetében is elsőrangú, illetve minőségi zárakkal van felszerelve. Érdemes olyan bejárati megoldást keresnünk, ahol a nívós szerkezeti kialakítás nem csak a megerősített tok és ajtólapban jelenik meg, hanem a külső kivitelben is. A biztonság fontos, ahogy az is, hogy ingatlanunk bejárata esztétikus is legyen.

Padlófelújítás fóliával

A lakásfelújítás nem kis feladat, hiszen már egy kisebb átalakítás is sok pénzbe kerülhet, és kosszal, felfordulással jár. Ha építkezünk vagy felújítjuk otthonunkat, akkor biztosan szembesülünk azzal, hogy nehezen vagy alig lehet megfelelő embert találni a szakmunkák elvégzésére. Szerencsére azonban lehetőségünk van arra is, hogy a kisebb és egyszerűbb felújítási munkákat mi magunk végezzünk el. Ha lakásunk megújítása a cél, akkor ezt a bútor, ajtó, csempe, üveg, de akár a padlófelületek burkolásával is könnyedén elérhetjük. Ne a klasszikus burkolásra gondoljunk, hanem a sokoldalú, öntapadós fólia alkalmazására!

Hogyan dekoráljunk vászonfotóval?

Van jó pár fényképed, amit ki szeretnél tenni a lakásodban? Már össze is gyűjtötted őket, de még nem döntötted el, hogy milyen módon kellene felhasználnod? Adunk néhány remek tippet a tökéletes otthon érdekében.

Édenkertész válaszol

Milyen növényke bújt ki most ősszel a kertemben?

A foltos kontyvirágot (Arum maculatum) "becsapta az időjárás"

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Várunk!

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.