Ibolya: tavaszi virágdísz a kertből ingyen

Március-áprilisban nyíló kedves és tömegesen virító vadvirágunk az ibolya, nyugodt szívvel készíthetünk belőle otthonra egy vidám asztaldíszt vagy kandírozhatjuk virágszirmait. Házilag is elkészíthető ibolyás ötleteket mutatunk.

Szakértő javítás, minőségi kondigépek

Egy konditerem sikeressége sok mindenen múlik, de alapvető fontosságú, hogy a gépek biztonsággal használhatók legyenek. A berendezések sokszor jelentős súllyal rendelkeznek, ezért sem mindegy, hogy milyen állapotban vannak. Számos gép mozgó elemekkel működik, a fogantyúk és ülőkék is idővel elhasználódnak. A minőségi kondigépek egyik fő ismérve a tartósság. Mivel a nívót meg is kell fizetni, a konditermek tulajdonosai, a gépek vásárlói is joggal várják el a hosszan tartó, biztos működést. De bármilyen masszív és kiváló anyagokból összerakott berendezésekről is van szó, még a legjobb márkák gépei is néha javításra szorulnak.

Bejárati ajtó felsőfokon

Ma, hazánkban a betörések jelentős részét a bejárati ajtón keresztül követik el. Ennek elsődleges oka, hogy az ajtók nem rendelkeznek olyan fokú védelmi mechanizmusokkal, amelyek távol tartanák a betörőket. Egy bejárati ajtó akkor szolgálja a bent élők biztonságát, ha stabil, anyaghasználatában és szerkezetében is elsőrangú, illetve minőségi zárakkal van felszerelve. Érdemes olyan bejárati megoldást keresnünk, ahol a nívós szerkezeti kialakítás nem csak a megerősített tok és ajtólapban jelenik meg, hanem a külső kivitelben is. A biztonság fontos, ahogy az is, hogy ingatlanunk bejárata esztétikus is legyen.

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Illatoznak

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.