Hogyan lassítható a szénhidrátok felszívódása?

Köztudott, hogy a szénhidrát szervezetünk egyik alapköve, mivel biztosítja a megfelelő energiaellátást. Mitől is olyan fontos? Általában az edzés kb. első 40 percében ebből nyerünk energiát. Ugyanakkor, a szervezetbe kerülve, felszívódás után vagy felhasználódik vagy raktározódik a májban vagy a harántcsíkolt izomban, glikogén formájában. Lássuk, hogyan lassítható a felszívódása!

Házi gyógymód fejfájás, fronthatás ellen

A fejfájás nem betegség, hanem tünet, amely sokféle betegséget jelezhet, vagy egyszerűen csak érzékenyek vagyunk a felettünk elvonuló frontokra. Hajlamosak vagyunk azonnal gyógyszerekhez nyúlni, pedig számos alternatív gyógymód, otthon bevált praktika létezik, amivel enyhíthetőek a tünetek.

Napraforgó, az ikonikus hatóanyag

A napraforgószár kivonata egy varázslatos összetevő, köszönhetően erős ránctalanító és hidratáló hatásának, amelyet a benne található auxin fejt ki. Ez az anyag az, amely biztosítja a növényen a napraforgószár rugalmasságát.

Édenkertész válaszol

Mit tegyek, hogy virágozzon az orchideám?

A Phalaenopsis fajok az ázsiai trópuson 200 - 400 m magasságig találhatóak meg, ezért folyamatos meleget és nyirkosságot kívánnak. Ugyanakkor fontos számukra az állandó légmozgás is.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Illatoznak

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.