Magaságyás házilag tetőgerendából

Régóta foglalkoztat már minket a magaságyás építésének gondolata, nem csak az ismert kényelmi szempontok miatt, hanem mert kertünk egy része a szomszédos épületek miatt a kívántnál árnyékosabb, a talajszint megemelésével ezen viszont sokat javíthatunk.

Remek ötletek családi házas játszóterekhez!

A mögöttünk hagyott években egyre többen költöznek családi házakba. Sok szülő azt gondolja, a gyereknek elég a kertben játszani, megspórolva ezzel a napi játszóterezést.  A helyzet az, hogy egy játszótérhez képest a kert teljesen más igényeket szolgál ki. A tavasz beköszöntésével nem véletlenül ötlik fel sok szülő fejében a gondolat: vajon hogyan fogom lefoglalni az energiával teli, fáradhatatlan gyermekem? Számukra különösen fontos, hogy sok időt töltsenek el a szabadban. Szerencsére ma már nemcsak könnyűszerrel beszerezhetjük, de akár szakember bevonása nélkül is készíthetünk nekik játszótéren található játékeszközöket.

Ne kerteljünk: mennyiből hozhatod ki az álomkertet?

Egy kertről mindenkinek más jut az eszébe. Van, akinek a romantika, másoknak a hatalmas medencés partik és a csábítás, a két lábbal a földön állók pedig azt kérdezik: jó, jó, de mennyiből lehet kihozni és fenntartani egy valóban trendi kertet?

Édenkertész válaszol

Vegesol eReS használható tavaszi lemosó permetezéshez?

A Vegesol R-t őszibaracknál csak virágzásáig szabad csak felhasználni. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Fekete kökörcsin

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.