Gurulóállvány a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez

Amikor egy társasház építése vagy egy épület külsejének a felújítása zajlik, akkor kifejezetten gyakran láthatunk a környezetében gurulóállványt. Természetesen ez nem a véletlen műve, hiszen az ilyen jellegű kivitelezési munkákat végző szakemberek előszeretettel használják ezt az eszközt.

Prémium kerítés alumíniumból

Ha kerítésépítésről van szó, számos típusból választhatunk. A kész, sablon elemek és rendszerek mellett, egyéni igényeinkre szabva is találunk kerítés megoldást. Az ár mellett döntő lehet a telepítésre szánt idő vagy a kerítés anyaga is. Míg egy szépen megrakott kőkerítés hosszadalmas mestermunka, addig a dróthálós gyorskerítés néhány óra alatt rögzíthető. A külső megjelenés, az igényes kivitel azonban nem feltétlenül tart sokáig, ha olyan rendszert választunk, mint a prémium minőségű alumínium kerítés.

Miért használjunk medence szolártakarót? 

A medence szolártakaró használatának számos előnye van, így érdemes hosszú távra beszerezni egy praktikus darabot. Nemcsak a víz hőmérsékletét őrzi meg, de tisztán tartja a medence vizét is, ami különösen fontos a családi medence használatakor.

Ma a kertben töltött idő nem csak munka lehet

A hagyományos grillezés és bográcsban való főzés mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a füstölők, vagyis a smokerek, amik füstölésre és lassú sütésre alkalmasak. Használatuk abban tér el a grillekétől, hogy ebben jóval hosszabb idő alatt, sokkal kisebb hőmérsékleten készíthetjük el ételeinket.

Hogyan szereljük a polikarbonát lemezt?

A polikarbonát lemezek nagyon sokoldalúan felhasználható, tartós és szép építőanyagok. A szerelésük sem igényel különösebben nagy szakértelmet, bár egy kis technikai felkészültség nem árt ahhoz, hogy igazán jó eredmény születhessen. Lássuk, hogyan dolgozhatunk polikarbonát lemezekkel!

Édenkertész válaszol

Milyen növényeket ültethetek diófa alá?

A kiválasztott árnyéki növények nevelhetők a diófa alatt. Fontos azonban gondoskodni arról, hogy a lehető legtöbb fényt juttassuk nekik, amit a diófa ágainak felfelé terelésével (metszéssel) érhetünk el

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Fekete kökörcsin

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.