Tél végén ideje kihelyezni a méhecskehoteleket

Február végén érdemes elkészíteni és kihelyezni a méhecskehoteleket, amikkel sokat tehetünk a beporzó rovarok védelméért! A magányos méhfajok számos képviselője szőrös, ez a bunda szigeteli is őket, így már a tél végi, kora tavaszi első napsütéses napokon is aktívak tudnak lenni.

Vonatozz kis kedvenceddel a szabályok betartása mellett

Abban a pillanatban, mikor az ember megvásárolja vagy örökbe fogadja első kiskedvencét és ezáltal élete részévé válik, a világ megváltozik körülötte. Most már olyan dolgokra is figyelned kell, amik ezelőtt eszedbe sem jutottak. Kedvenc kávézód vagy éttermed felé sétálva már ellenőrizned kell, hogy kutyabarát-e a vendéglátó egység, amennyiben kedvenced is veled tartana. Szerencsére napjainkra egyre több hely nyit a kutyások felé, és engedélyezi a kis kedvencek megjelenését, sőt mi több, biztosítja mindazon feltételeket, amik az ő jelenlétüket is kényelmesebbé tehetik. Az utazással sincs ez másképp, idejében szükséges tájékozódnod arról, hogy mik a feltételei annak, hogy kiskutyád veled tartson és együtt bejárjátok az országot-világot, akár tömegközlekedéssel is. Az alábbi bejegyzésben összegyűjtöttünk minden szabályt és korlátozást, amelyet tudnod kell abban az esetben, ha a MÁV járatait választod.

Vakondűzési praktikák: 5 módszer közül választhatsz

Nem szeretném elkiabálni, de már sorban a harmadik vakondmentes idényt indítom saját kertemben. Sok mindent kipróbáltam, de rájöttem, hogy aprólékosan kimunkált terv szerinti bosszantással lehet kellemetlenkedni nekik, s aki elég ügyes, célba ér, mert megunják és tovább állnak az amúgy védett állatok.

Kutya kennel

Mi az a SINB kutyakennel, és miért jó választás? Ezelőtt 25 évvel a SINB-nek köszönhetően került köztudatba a „kutya kennel” kifejezés, és az azóta eltelt időben rengeteg kutyabarát és felelős kutyatartó vette igénybe és fogadta bizalmába a SINB kenneleket. A mai napig a SINB jelenti a minőséget és a megbízhatóságot Magyarországon, ha kutya kennelekről van szó.

Édenkertész válaszol

Milyen növényeket ültethetek diófa alá?

A kiválasztott árnyéki növények nevelhetők a diófa alatt. Fontos azonban gondoskodni arról, hogy a lehető legtöbb fényt juttassuk nekik, amit a diófa ágainak felfelé terelésével (metszéssel) érhetünk el

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Fekete kökörcsin

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.