Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : ajándékötletKönyvajánló a vegyszermentes növényvédelem szemléletében

Akik azon gondolkoztak, hogy mit vásárolhatnának kertbarát ismerőseiknek, azok nézegesség meg a következő lehetőségeket! Három szakkönyv egyidejű vásárlása esetén a postaköltség ingyenes! Részletek »

Hogyan készítsünk hóembert karácsonyra? - ajándék ötletek

Hogyan készítsünk hóembert? Kreatívan és egyszerűen! Akár egy méter magasat is alkothatunk, ami nem csak vidám dekorációnk az ünnepekre, de nagyon egyedi is. Olcsó, mutatós és nem kell különösebb kézügyesség az elkészítéséhez!  Részletek »

Hogyan készítsünk hóembert karácsonyra? - ajándék ötletek

Ajándék szett készítése kivágott mintával

Az ajándék szettek lényege az, hogy minél több darabból álljanak, hiszen ez növeli az értéküket. A következő ajándékötletet egy olvasónk osztotta meg velünk! Részletek »

Hogyan válasszunk biztonságos ajándékokat szeretteinknek?

Igaz az ünnepek még jó pár hónapra vannak, de sok fogyasztó már idejében elkezdi keresni a megfelelő játék és más ajándék ajánlatokat a család számára. De az, hogy igyekszünk a lehető legjobb árban megvenni az ajándékokat, még nem jelenti azt, hogy meg kell feledkeznünk a tárgyak biztonságosságáról és minőségéről.  Részletek »

Tökéletes ajándékok kertészeknek!

A kertészeti ajándékok bármelyik kertészt boldogsággá teszik! Még az olyan egyének is értékelni fogják az ilyen ajándékokat, akik csak üldögélni szeretnek a kertben, de a munka nagy részét másra bízzák. Részletek »