Köszöntjük a Brand & Standard Capital Tanácsadó és Szolgáltató Kft. által fenntartott Édenkert.hu magazin weboldal felhasználói között. Az alábbiakban cégünk adatvédelmi politikájának irányelveiről szeretnénk tájékoztatni. Mielőtt továbblép a regisztrációra, kérjük, szenteljen néhány percet áttanulmányozásukra.
I. Adatvédelmi szabályzat
  1. Weboldal Adatkezelési tájékoztató (letölthető doc. fájl)
  2. - Adatfeldolgozók nyílvántartása (letölthető doc. fájl)
  3. - Hírlevél feliratkozással kapcsolatos adatkezelés nyílvántartása (letölthető doc. fájl)
  4. Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez (letölthető doc. fájl)
  5. Adaptiv Média adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató


Ha az adatvédelmi politikánkban foglaltakkal nem ért egyet, kérjük, tudassa velünk ennek okát, hogy szolgáltatásainkat az Ön elvárásaihoz tudjuk igazítani. Cégünk az általa nyújtott szolgáltatást ügyfelei megelégedésére, a hatályos jogszabályok legmesszebbmenőkig való betartásával kívánja nyújtani, ezért számunkra minden vélemény fontos. Amennyiben a fentiek alapján úgy döntött, hogy nem kívánja regisztráltatni magát, s szolgáltatásainkat nem óhajtja igénybe venni, köszönjük megtisztelő érdeklődését és figyelmét.

 
II. Felhasználás feltételek
Az Édenkert Magazin (www.edenkert.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. A Brand &Standard  Tanácsadó és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Az üzemeltetők arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartják.
Az Édenkert Magazin Szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért az Édenkert Magazin üzemeltetői nem vállalnak felelősséget. Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárják felelősségüket az üzemeltetők azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon. A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel.