Méregtelenítsünk sárgarépával!

Itt a tavasz, a természet ébredésének, újjászületésének és a méregtelenítés időszakának kezdete. Ha szeretnéd eltüntetni a tél idején felhalmozódott tartalékaidat, hívd segítségül a zöldségeskertek egyik kiváló zsírégetőjét, a sárgarépát. De abban az esetben is nagyon hasznos, ha vitaminnal szeretnéd feltölteni szervezetedet, megalapoznád nyári barnaságodat, vagy ha méregteleníteni szeretnél.

Főzzünk csodalevest!

A most következő levessel akár hét nap alatt is karcsúbb lehet! A torontói Központi Kórház diétájával egy hét alatt 5-8 kilót is fogyhat szenvedés nélkül. A szervezet ugyanis több kalóriát éget el, mint amennyit a csodalevessel elfogyasztunk. Most nem csak az alapreceptet, de három finom variációját is elkészíthetjük!

Segítő ötletek a messze lakó szülők gondozásához

A vidéken, vagy az ország távolabbi csücskében lakó szülőkről való gondoskodás igazi kihívást jelent még a legelkötelezettebb „gyerekeknek” is. Különösen a mai világban, amikor szinte nincs hely, ahol biztonságban tudhatnánk beteg, idős szüleinket, nagyszüleinket. Mit tehetnénk értük? Néhány tipp, amely talán segít kicsit...

Készítsünk graham kenyeret!

Az egészséges, rostban és vitaminban gazdag táplálkozás nem merül ki az állandó zöldségevészetben, a kenyér ésszerű fogyasztása is beletartozik. Persze nem mindegy, hogy milyen kenyeret fogyasztunk, a kereskedelmi forgalomban kapható kenyér fedőnevű termékek egy része erre nem alkalmas. Viszont otthon is próbálkozhatunk kenyérsütéssel, mert mint minden, a kenyérféle is akkor igazán finom, ha magunk készítjük el!

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Érik a Lime

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.