Lila színű növények - Hogyan díszítik a kerünket? - 1. rész

A lila egy ritka és híres színárnyalat a természetben és a történelemben. Ez a ritkaság drága színné vált, mivel csak a királyok és a királynők engedhették meg maguknak a lila szőnyegeket, ruhákat és kárpitokat. Nézzük, hogy ez a királyi szín hogyan díszítheti a mi kertünket is!

Kertberendezés - olcsón! - 3. rész

A Kertberendezés - olcsón! című cikk sorozatunkban eddig olyan érdekes és olcsó megoldásokat mutattunk be, amelyek szebbé varázsolhatják a kertünket és az udvarunkat. Ebből a részből azt tudhatjuk meg, hogy hogyan rendezhetjük be a kertet a kreativitásunk és egy pár kidobott holmi segítségével.

Kertberendezés - olcsón! - 1. rész

Ahhoz, hogy szép kertünk legyen, nem feltétlenül sok pénzre van szükségünk, hanem jóval inkább nagy adag kreativitásra. Itt van egy pár ötlet, amely vonzóvá varázsolja a kertünket, anélkül, hogy kimerítené a bankszámlánkat.

A különleges békabogyó (Actaea dahurica) virág

A Békabogyó (Actaea dahurica) kora tavasszal és késő nyáron virágzik. Korábban ezt a virágot Cimicifuga dahuricaként ismerték. A Cimicifuga nemzetségbe tartozó fajokat nemrég sorolták be a békabogyó (Actaea) nemzetségbe. Lássuk, hogyan kell gondozni ezt a különlegesen szép virágot.

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Érik a Lime

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.