Hogyan bírkózzunk meg a kártevőkkel? - 1. rész

A kártevők folyton jelen vannak a kertünkben, a kérdés csak az, hogy mennyire károsítják a termést. Többféle módszer van a kártevők távol tartására, ezek között a legnépszerűbb az IPM, az Integrált Kártevők Kezelése. Nézzük meg, hogy miért érdemes ezt a módszert használni?

Kertberendezés - olcsón! - 3. rész

A Kertberendezés - olcsón! című cikk sorozatunkban eddig olyan érdekes és olcsó megoldásokat mutattunk be, amelyek szebbé varázsolhatják a kertünket és az udvarunkat. Ebből a részből azt tudhatjuk meg, hogy hogyan rendezhetjük be a kertet a kreativitásunk és egy pár kidobott holmi segítségével.

Kertberendezés - olcsón! - 2. rész

A szép ház önmagában nem elég, a kertnek és az udvarnak is szépnek kell lennie. Az első részben már adtunk néhány érdekes tippet a kert berendezésére, most viszont azt tudhatjuk meg, hogy miként tehetjük kertjeinket még személyesebbé.

Kertberendezés - olcsón! - 1. rész

Ahhoz, hogy szép kertünk legyen, nem feltétlenül sok pénzre van szükségünk, hanem jóval inkább nagy adag kreativitásra. Itt van egy pár ötlet, amely vonzóvá varázsolja a kertünket, anélkül, hogy kimerítené a bankszámlánkat.

Az illatos fűszercserje (Calycanthus floridus) gondozása

Az illatos fűszercserje (Calycanthus floridus) szépen fejlődik az általános, jó vízvezetésű talajban és félárnyékban. Nézzük meg, mit kell még tudni erről a fűszercserjefélék (Calycanthaceae) családjába tartozó növényről, ahhoz, hogy szépen virágozzon!

Édenkertész válaszol

Milyen növényke bújt ki most ősszel a kertemben?

A foltos kontyvirágot (Arum maculatum) "becsapta az időjárás"

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

óriásvirág

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Egy csodás palackkert tulajdonosa lehetsz

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.