Ősz - Aktuális kerti teendők

Az ősz a legalkalmasabb időszak kertünk megfiatalítására. Ebben a cikkben olyan kerti tennivalókat sorolunk fel, amelyek segítségével kertünk virágzó lesz.

Kerti munkák szeptemberben - 1. rész

Amikor a nyári szelek ősziesre fordulnak, eljön az ideje, hogy megtisztítsuk a kertet és előkészítsük a következő évre. Öntözzük ritkábban a fákat és a cserjéket, ezzel lehetővé tesszük számukra, hogy megedződjenek a tél beállta előtt.

Kerti munkák szeptemberben - 2. rész

Ültessük cserepekbe néhány tavaszi virág hagymáját, hogy egy kis színt adjanak otthonunknak a tél folyamán. Tartsuk a cserepeket hűvös, sötét helyen, amíg a kis növénykék előbújnak a földből, azután pedig tegyük egy világos ablakba.

Egy őszi kertépítés története

Íme itt az ősz, a növények színesednek. Amiket egész évben észre sem vettünk most gyönyörűnek látjuk. Sárgás, bordós színekben pompáznak a kőrisek, juharok. Fantasztikus látvány. Feladatunk egy lejtős hegyvidéki terület kertépítése, amit igyekeztünk a lehető legszebben megvalósítani és közben figyeltünk a későbbi könnyen ápolhatóságra, hogy ne kínlódás legyen a kertművelés, kertápolás, hanem öröm és viszonylag kis munka.

Édenkertész válaszol

LEvendulát ültetnénk tarackos, száraz kertünkbe. Mi a teendő?

A taracktól meg kell szabadulni a beültetés előtt,

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Találkozás

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.