Tavaszváró kalandok Magyarországon!

Márciusra már bizonyára Önnek is elege van a hideg miatt otthon töltött hosszú napokból, ellustulós estékből. Engedje be a lakásába és a szívébe is a friss levegőt, mozduljon ki, nehogy lemaradjon a tavasz első napsugarairól. Itt az ideje, hogy kipróbáljon valami új élményt, és ezért még az ország határait sem kell átlépnie!

Hogyan rendezzük be a hálószobát?

A hálószoba berendezése egy igen kellemes és mókás tevékenység. A konyhával, nappalival és családi szobával ellentétben a hálószobánk egy magán tér, amelyet mindenki kénye kedve szerint rendez be. A hálószobának nyugtatónak és csendesnek kellene lennie.

Miért jó a masszázs és a meditáció?

Minden ember másképp szereti eltölteni szabad idejét. Van, aki autóversenyekre jár, van, aki siklóernyőzik, más meg inkább TV-t néz. Mindent összevetve elmondhatjuk, hogy vannak passzívan és aktívan pihenő emberek. Furcsának tűnhet, de az aktív pihenés a legtöbb esetben pihentetőbb a passzívabb formáknál!

Édenkertész válaszol

Karácsonykor kaptam a medinillát, az elején csak elkezdtek lepotyogni a virágai. Azt hittem azért, mert vége a virágzási időszaknak, de az utóbbi időben szürkés foltok jelentek meg a leveleken. . .

A Medinilla kényes növény, nem könnyű tartani.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Krókusz reggel

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.