Top 5 tavaszváró recept Tavasszal beindulnak a zöldségek, fűszernövények, a szürke tél után ismét színesebben és ízesebben főzhetünk. Kaldeneker György médiaszakácsunk legizgalmasabb receptjei között válogattunk. ... RÉSZLETEK
Aloe verás palacsinta és különleges palacsinta töltelékek Készüljetek! Hamarosan ránk köszönt a palacsintanap! Ahhoz, hogy húshagyó kedden, február 24-én meg tudd ünnepelni a palacsinta napját, sütnöd kell belőle jó párat. Tojás, liszt, tej, némi fantáziadús töltelék és egy jó serpenyő a hozzávalók. ... RÉSZLETEK
Valentin napi finomság: aszalt paradicsomos kenyértekercs Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olívaolajjal? Kaldeneker György most jól megmutatja!... RÉSZLETEK
Szerelmi torta: Kókuszos répakuglóf Bizony, Kaldeneker a répával nem viccel, ez itt most komoly: jött, főzött ezerrel és hátrahagyta a világ egyik legkülönlegesebb kuglófját. ... RÉSZLETEK
Híres padlizsánételek: vinete, muszaka és ratatouille Három ország, három étel, egy közös tulajdonság: mindegyikben a tojásgyümölcs játssza a főszerepet.... RÉSZLETEK
Kókuszos rák-curry: Kaldeneker kitálal - videórecept Előkészületek: olvasszuk ki, fejezzük le, majd szabadítsuk meg páncéljától a mélyhűtött Black Tiger rákot. Boncolás után kezdődhet a főzőcske! ... RÉSZLETEK
Spenótos szépia: Kaldeneker kitálal - videórecept Mediterrán tengerparti fíling: bébi szépia - magyarul - tintahal a terítéken. Kaldeneker György bemutatja, hogyan lesz a tízlábú tengeri herkentyűből ínyenc vacsora. ... RÉSZLETEK
Zöldséges báránycsülök: Kaldeneker kitálal - videórecept Ha már a csülök puhulni kezd, tegyünk a párolóléhez csíkokra vágott sárgarépát, karalábét, cukkínit, paprikát, kanalazzunk rá a fokhagymás paradicsomszószból, fedjük le és pároljuk még tíz percig. ... RÉSZLETEK
Spárgával töltött lepényhal: Kaldeneker kitálal - videórecept A spárgával töltött lepényhal fenséges eledel és még egészséges is - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja. ... RÉSZLETEK
Bakiparádé: Kaldeneker-kitálalt Kaldeneker most aztán tényleg kitálal! A 10 részes főzősorozat felvétele nem ment zökkenőmentesen. Lássuk a kimaradt részeket, jöjjön a bakiparádé! ... RÉSZLETEK
Lófajták: az abtenauer Ez a lófajta könnyed ügetéséről ismert. Az abtenauer testalkata elegáns, határozott vonalú fejjel és erős lábakkal rendelkezik. RÉSZLETEK
Ne ajándékozzunk nyuszit húsvétra! Húsvét után az állatkertek, menhelyek, illetve parkok, erdők megtelnek megunt nyuszikkal - és ez így megy évről évre, hiába fogadkozik a legtöbb szülő, hogy aztán nem engedi, hogy a gyerekei pár nap elteltével megfeledkezzenek az etetésről, almozásról. RÉSZLETEK
A galambok és gerlék, mint háziállatok A galambokat már évezredekkel ezelőtt megszelídítették. Eleinte az isteneknek végzett szertartásokon áldozták fel, és a húsukért vagy háziállatként tenyésztették őket. A galambok gyakran szállítottak üzeneteket a harctérről, vagy egyik városból a másikba, hírvivők és hírhozók voltak a távol élő ismerősök számára, vagy tudósítók, sőt, előfordult, hogy haldoklóknak vitték el a megmentő orvosságot. RÉSZLETEK