Sült karfiolos korongok Kiváló étel, salátával, főzelékhez, vagy csak úgy "nassolni". A karfiolos sült könnyű és ízletes, vegetáriánusoknak is ajánljuk, természetesen a készítésénél a hús helyett ők még több karfiolt használjanak. ... RÉSZLETEK
Süssünk Húsvétra grillázsfigurákat! Folyton azon gondolkodunk, hogy mi legyen a menű ünnepekkor. Itt a Húsvét, és sokan szeretnénk valami igazán különleges finomságot készíteni. Íme egy nagyszerű ötlet! Különösen a gyerekek élvezik majd az elkészítését! ... RÉSZLETEK
Készítsünk felfújtat zsemléből! A felfújtak készítésének nagy receptirodalma van. Könnyűek és nagyon finomak. Mi most zsemléből készült felfújtat ajánlunk. Kipróbáltuk. Nagyon finom! ... RÉSZLETEK
Gyors kukoricalepény A kukoricalepényt régen málénak hívták és nagyon közkedvelt finomságnak számított. Főleg barack-, vagy szilvalekvárral. A most következő receptben sok gyümölccsel készítjük el az egészséges édességet ... RÉSZLETEK
Pangasiusfilé elkészítése A pangasius vagyis cápaharcsa egy trópusi ámde édesvízi halfajta, amit azért fontos megjegyezni, mert általában minden szupermarketben a „tonhal” fakkban található a sütőhekkek, és ilyen-olyan más tengeri halfilék mellett, könnyen léprecsalva ezzel a tengeri halra vágyó háziasszonyt. ... RÉSZLETEK
Főzzünk együtt! - Spenótos hal Könnyű elkészíteni és igazi ínyencség még azoknak is, akik amúgy nem lelkesednek a spenótért. Vagy a halért. így együtt azonban teljesen más. Valami ínyencség. ... RÉSZLETEK
Gyümölcsös korongok Az aszalt gyümölcsök süteményben való felhasználási lehetősége szinte határtalan. Íme egy nagyon finom variáció...... RÉSZLETEK
Bajban a banán? Napokig lehetne mesélni a "múlt századi" banánszállítmányokról, az órákig tartó, fejenként 1kg-os porciók megvásárlásáról, amik olyan zöldek voltak, hogy a szekrény tetején még napokig érlelni kellett őket, amíg ehetővé váltak. Az emlék megmarad. De mi lesz a szállítmányokkal? ... RÉSZLETEK
Naspolya: dísznövényként és gyümölcsként is ott a helye a kertben Már alig lehet kapni, pedig szép bokra bőven ontja a termést. A téli gyümölcstálak díszítésére, választékának bővítésére szolgál. 5 ok, amiért nem szabad megfeledkeznünk róla! ... RÉSZLETEK
Mi a jó a csokiban? Ez a mára már hétköznapivá vált finomság több volt egykoron: hatalmi eszköz! A csokoládé a modern korban sem veszítette el a jelentőségét: magas társadalmi rangot jelentett a fogyasztása, a polgári kultúra szerves részét alkotta. A csokoládét majszolva keveseknek jut eszébe, hogy vajon hogyan készül a csoki?... RÉSZLETEK