ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
Új parkolót vehettek birtokukba az autó- tulajdonosok Újpesten. Hogy miért számolunk be erről kertészeti magazinunk hasábjain? Írásunkból választ kaphat az olvasó a kérdésre.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
Új parkolót vehettek birtokukba az autó- tulajdonosok a napokban Újpesten. Hogy miért számolunk be erről kertészeti magazinunk hasábjain? Írásunkból választ kaphat az olvasó a kérdésre.

A Görgey Artúr utca mentén, az "56-os Emlékpark szomszédságában létesült parkoló minden bizonnyal megfelel majd a zöld környezet megőrzését szívükön viselő környékbeli lakók igényeinek is.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
A IV. kerület eme új, szabadtéri gépkocsiistállójában ugyanis az autók - szakkifejezéssel élve - "zöldbetonon", azaz gyephézagos betonon parkolnak. A megközelítőleg 30 autónak helyet adó parkolót cserjékkel beültetett virágágyás fogja körbe. A területet övező, több évtizedet megélt akácfák közé az önkormányzat által megbízott kertészet munkatársai facsemetéket ültettek.

A parkoló középpontjában egy méltóságteljes, idős tuja vonja magára az ember figyelmét. A tekintélyes magasságú örökzöld korábban a területen fekvő és mára már lebontott ház udvarát díszítette. Bizonyára az olvasó is egyetért velünk abban, hogy nagylelkű döntés volt a fa meghagyása.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
A parkoló Deák Ferenc utcai szegletében a járda is megújult: a fagyökerek által felszaggatott, toldozott-foltozott aszfalt helyett most díszkőburkolaton közlekedhetnek a gyalogosok.

Egészében véve elmondhatjuk, hogy jelen esetben az önkormányzat - a különböző érdekek közötti egyensúly megtalálásával - sikeresen megfelelt a parkolóhely-létesítés és a parkosítás kettős feladata által támasztott követelményeknek.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

   

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

 

Megosztás

Édenkertész válaszol

Át lehet-e ültetni a levendulát ősszel nagy földlabdával?

Október közepéig a levendula nyugodtan ültethető/átültethető.

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.