ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
Új parkolót vehettek birtokukba az autó- tulajdonosok Újpesten. Hogy miért számolunk be erről kertészeti magazinunk hasábjain? Írásunkból választ kaphat az olvasó a kérdésre.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
Új parkolót vehettek birtokukba az autó- tulajdonosok a napokban Újpesten. Hogy miért számolunk be erről kertészeti magazinunk hasábjain? Írásunkból választ kaphat az olvasó a kérdésre.

A Görgey Artúr utca mentén, az "56-os Emlékpark szomszédságában létesült parkoló minden bizonnyal megfelel majd a zöld környezet megőrzését szívükön viselő környékbeli lakók igényeinek is.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
A IV. kerület eme új, szabadtéri gépkocsiistállójában ugyanis az autók - szakkifejezéssel élve - "zöldbetonon", azaz gyephézagos betonon parkolnak. A megközelítőleg 30 autónak helyet adó parkolót cserjékkel beültetett virágágyás fogja körbe. A területet övező, több évtizedet megélt akácfák közé az önkormányzat által megbízott kertészet munkatársai facsemetéket ültettek.

A parkoló középpontjában egy méltóságteljes, idős tuja vonja magára az ember figyelmét. A tekintélyes magasságú örökzöld korábban a területen fekvő és mára már lebontott ház udvarát díszítette. Bizonyára az olvasó is egyetért velünk abban, hogy nagylelkű döntés volt a fa meghagyása.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
A parkoló Deák Ferenc utcai szegletében a járda is megújult: a fagyökerek által felszaggatott, toldozott-foltozott aszfalt helyett most díszkőburkolaton közlekedhetnek a gyalogosok.

Egészében véve elmondhatjuk, hogy jelen esetben az önkormányzat - a különböző érdekek közötti egyensúly megtalálásával - sikeresen megfelelt a parkolóhely-létesítés és a parkosítás kettős feladata által támasztott követelményeknek.

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

   

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

ÚJ PARK(OLÓ) ÚJPESTEN
 

 

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

Pergolára futtatható kúszónövények - hortenzia és klematisz tartása után érdeklődnék. . .

A Clematis fagytűrő, bár nagyon kitett helyeken hajtásai visszafagyhatnak. . .

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.