Kérdés
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka?
Válasz
Kaldeneker György Édenszakácsunk szerint: "az a baj, hogy nyersen tették bele az olajba ill ecetbe. Ha leforrázzák biztosan nem zöldül meg. vagy ha olajosan tennék el, futtassák meg egy serpenyőben forró olajban előtte."

Kapcsolódó információk:

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Még több kérdés és válasz »

Édenkertész válaszol

Ehető-e a vérszilva termése?

A vérszilva sárga vagy piros színű, enyhén savanykás ízű gyümölcsöt terem.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Találkozás

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.