Kérdés
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka?
Válasz
Kaldeneker György Édenszakácsunk szerint: "az a baj, hogy nyersen tették bele az olajba ill ecetbe. Ha leforrázzák biztosan nem zöldül meg. vagy ha olajosan tennék el, futtassák meg egy serpenyőben forró olajban előtte."

Kapcsolódó információk:

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Még több kérdés és válasz »

Édenkertész válaszol

Szeretném a tyúkólamat és annak kifutóját árnyékolás céljából futónövénnyel be futtatni. Milyen növényt ajánl?

Sajnos valóban a legtöbb kúszónövény valamely része mérgező. . .

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.