-
Traktoros
-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
közjegyzőhelyettes
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
Traktoros (tolólapos)
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártás előkészítő mérnök
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Targoncás
2024. 07. 27
-
Számviteli ügyintéző-kontroller
2024. 07. 27
-
Raktáros / targoncás
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Hibiszkusz puncs](https://www.edenkert.hu/megeheztel/4479/kiskep/hibiszkusz-puncs-keszitese.jpg)
Hogyan készül a hibiszkusz puncs?
Hozzávalók:
- 4 liter víz
- 2 csésze szárított hibiszkusz virág hüvely
- 2 csésze kristálycukor
![]() |
A hibiszkusz puncs tálalásakor ne használjunk világos színű asztalterítőt |
A hibiszkusz puncs elkészítése:
- Tedd a vizet és a száraz hibiszkuszt egy edénybe, majd helyezd be a sütőbe (ne alumínium edényt használj). Fedd le, és hagyd állni legalább 2 órát.
- Vedd le a fedőt róla, és tedd oda forrni. Csökkentsd a hőfokot, és hagyd 6-8 percig tovább főni.
- Töltsd át egy szitán, majd dobd ki a szilárd darabokat. Add hozzá a cukrot, és addig kavard, amíg el nem olvad. Hűtsd le jól.
- Töltsd kis koktél poharakba, amikben jégkockák vannak. Díszítsd ízlés szerint.
Jó tudni: A hibiszkusz C-vitaminban gazdag, ezért gyakran készítenek belőle lekvárt, zselét és mártást.
értékelés