-
Varrónő
-
Értékesítési asszisztens
-
Intézményvezető
-
Logisztika-arumozgató
-
Kőmüves,ács,segédmunkás
-
Alumínium szerkezet szerelő
-
Dohánybolti eladó
-
Lakatos
2022. 07. 03
-
Road Freight forwarder- Közúti szállítmányozási munkatárs
2022. 07. 03
-
Betanított munkalehetőség faházakat gyártó cégnél
2022. 07. 03
-
Szerelő ( betanított munkás)
2022. 07. 03
-
felügyeleti pályamester / technikus gyakornok
2022. 07. 03
-
Gépbeállító
2022. 07. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A hibiszkusz puncs nem a leggyakrabban fogyasztott innivalók közé tartozik, ezért nyűgözd le a vendégeid egy ízletes virág ihlette itallal. Színének és édes-savanykás áfonyaszerű aromájának köszönhetően tökéletes kiegészítője egy kerti partinak.
Hogyan készül a hibiszkusz puncs?
Hozzávalók:
- 4 liter víz
- 2 csésze szárított hibiszkusz virág hüvely
- 2 csésze kristálycukor
![]() |
A hibiszkusz puncs tálalásakor ne használjunk világos színű asztalterítőt |
A hibiszkusz puncs elkészítése:
- Tedd a vizet és a száraz hibiszkuszt egy edénybe, majd helyezd be a sütőbe (ne alumínium edényt használj). Fedd le, és hagyd állni legalább 2 órát.
- Vedd le a fedőt róla, és tedd oda forrni. Csökkentsd a hőfokot, és hagyd 6-8 percig tovább főni.
- Töltsd át egy szitán, majd dobd ki a szilárd darabokat. Add hozzá a cukrot, és addig kavard, amíg el nem olvad. Hűtsd le jól.
- Töltsd kis koktél poharakba, amikben jégkockák vannak. Díszítsd ízlés szerint.
Jó tudni: A hibiszkusz C-vitaminban gazdag, ezért gyakran készítenek belőle lekvárt, zselét és mártást.
értékelés