-
Értékesítési vezető - Budapest
-
karbantartó
-
óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Fogtechnikus
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Gyártástámogató plc mérnök (3223)
2025. 01. 25
-
System Engineer Technical Service
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan készül a hibiszkusz puncs?
Hozzávalók:
- 4 liter víz
- 2 csésze szárított hibiszkusz virág hüvely
- 2 csésze kristálycukor
A hibiszkusz puncs tálalásakor ne használjunk világos színű asztalterítőt |
A hibiszkusz puncs elkészítése:
- Tedd a vizet és a száraz hibiszkuszt egy edénybe, majd helyezd be a sütőbe (ne alumínium edényt használj). Fedd le, és hagyd állni legalább 2 órát.
- Vedd le a fedőt róla, és tedd oda forrni. Csökkentsd a hőfokot, és hagyd 6-8 percig tovább főni.
- Töltsd át egy szitán, majd dobd ki a szilárd darabokat. Add hozzá a cukrot, és addig kavard, amíg el nem olvad. Hűtsd le jól.
- Töltsd kis koktél poharakba, amikben jégkockák vannak. Díszítsd ízlés szerint.
Jó tudni: A hibiszkusz C-vitaminban gazdag, ezért gyakran készítenek belőle lekvárt, zselét és mártást.
értékelés